Thursday, September 3, 2009

THE SADDEST MOMENTS IN MY LIFE...

2009, tahun yg begitu penuh dengan dugaan yg tak terhingga, times and times again the feeling of hurtings is so unbearable that sumtimes I just gave up on everything that I had in life.

3rd Sept, a memorable day between me and you where love brought us together, 20yrs of memories that we shared, from big events, holidays to simple daily pleasures, some tearful times along life's way, some joy's that cant be measured.....One by one are now gone, but each and every memory now that I have are memories of the past that I will cherished in my heart forever...........

17 comments:

Mulan said...

what's up???
hmm.. take care..

AKO said...

Salam sis,
Take care yek :-)

Shopaholic Mama said...

well.....you know kak, we are always here for you.

Ummi Lily... said...

Allah Maha Mengetahui...

Jika kau merasa lelah dan tak berdaya dari usaha yang sepertinya sia2,
Allah s.w.t tahu betapa keras engkau sudah berusaha...

Ketika kau sudah menangis sekian lama dan hatimu masih terasa pedih,
Allah s.w.t sudah menghitung air matamu...

Jika kau fikir bahawa hidupmu sedang menunggu sesuatu dan waktu terasa berlalu begitu saja,
Allah s.w.t sedang menunggu bersama denganmu...

Ketika kau merasa sendirian dan teman2mu terlalu sibuk untuk menalipon,
Allah s.w.t selalu berada disampingmu...

Ketika kau fikir bahawa kau sudah mencuba segalanya dan tidak tahu hendak berbuat apa lagi,
Allah s.w.t punya jawapannya...

Ketika segala sesuatu menjadi tidak masuk akal dan kau merasa tertekan,
Allah s.w.t dapat menenangkanmu...

Jika tiba2 kau dapat melihat jejak2 harapan,
Allah s.w.t sedang berbisik padamu...

Ketika segala sesuatu berjalan lancar dan kau merasa ingin mengucap syukur,
Allah s.w.t telah memberkatimu...

Ketika sesuatu yang indah terjadi dan kau dipenuhi ketakjuban,
Allah s.w.t telah tersenyum padamu...

Ketika kau miliki tujuan untuk dipenuhi dan mimpi untuk digenapi,
Allah s.w.t sudah membuka matamu dan memanggilmu dengan namamu...

Ingat bahawa dimanapun kau atau kemanapun kau menghadap,
ALLAH SWT TAHU...


And even if I might not be one of Vogue-U members, my prayers will always be with you... Take care of yourself Kak... I love you... =)

zie said...

Kak moralle,

Kenapa nie?
Akak be strong okay.

Love you always,

Aisya and Mummy Zie

the kecik said...

even i tak tulis komen in your blog or not even your closest buddy.. or belum pernah jumpa, am enjoy myself meeting you.

and sis, whateve it is.. do take care. mmg org kata berat mata memandang and all tp you'll always hv me and others.

= D

p/s bila brg letrik pun nak kena berganti baru, main plug tu pun boleh tukar baru jugak

m y a l i s h a said...

sis, i noe something happen to u.. based on ur n3.. but sis be strong ok.. i noe it easy for me to say.. but sabar ye sis..

Kadang2 Allah sembunyikan matahari.. Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya, kemana hilangnya sinar..
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi.."

be strong sis..

rasp said...

sis, you've got lots of people here supporting you and loving you endlessly...be strong!

you know tat you can count on me k...

take care darling!

*smoooches* *hugs*

sWeEtdARLiNG said...

I pun tumpang simpati.. not much to say but be strong!

www.sweetdarling79.com

*ayu* said...

take care sis!!!

*hugs*

Mrs Taj said...

itula yang dinamakan dugaan dari Allah Yanga Maha Esa..Dia nk tgk mcm mana hamba-Nya hadapi cabaran yg diberi olehNya..sabar ye sis..

Hidup kite bukannya slalu di atas..

Take care sis..

*FullofCraps* said...

Salam Mar..

i think i somehow know what u've been thru' now.. be very strong ya dear and banyak-banyakkan bersabar!

rmmbr, ada hikmah disebalik setiap kejadian!

Take Care! *hugs*

lily lotus said...

take care sis..really miss ur updates bout ur family..hope everything will be fine soon..amin

cik syahira said...

assalamualaikum mama morale,

*hugs you.

sy doakan mama morale akan tabah menghadapi semuuuuaaaaaaanyyaaa.

we're always here for you.

Moralle said...

Dear all, thanks for the concern n thanks for being a wonderful cyber frens, aper yg berlaku mungkin sudah takdir untuk moralle, aper jua yg diberikan oleh Allah for me akan moralle hadapi dengan tabah dan tenang. Mudah-mudahan aper pun jua dugaan ader hikmah di sebaliknyer, insyaallah......thanks again.

Moralle said...

Dear all, thanks for the concern n thanks for being a wonderful cyber frens, aper yg berlaku mungkin sudah takdir untuk moralle, aper jua yg diberikan oleh Allah for me akan moralle hadapi dengan tabah dan tenang. Mudah-mudahan aper pun jua dugaan ader hikmah di sebaliknyer, insyaallah......thanks again.

PerantauSepi1306 said...

all i could say, there's no words that can describe what you feel inside.. but then, i doakan sis moralle akan sentiasa tabah mengahdapi cabaran dan dugaan dariNya.. berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul.. semoga tenang dan tabah ye sis... take care..