Friday, August 20, 2010

Hi...

Salam untuk semua...........hw is the Ramadhan, mudah-mudahan uols mendapat hikmah yg tak terkira di bulan yg mulia lagi suci ini.

Cepat rasanye masa berlalu dan dah lama rasanye tak update blog, hehe......kemalasan melanda n further more dah macam kekok nak update blog.

Nak write this entry pun macam gelisah sangat, cause tak tahu aper yg nak moralle story kan.  I dah type I erase, than type lagi, save as draft than continue lagi, hehe macam ader yg tak kena.

Maaf kalau cara menulis pun dah macam tak kick gitu, lost touched betul macam mana nak write blog.

Well my frens semua, let me get the touch again, insyaallah, I will try to update and will try to kembalikan kegembiraan mengupdate blog.....SALAM...

3 comments:

Mulan said...

Okay , will be waiting for more stories ;)

Ummi Lily... said...

As Salam to u too n take care Sis... =)

Moralle said...

Mulan..hi sis insyaallah yer...

Ummi Lily, salam to u sis...u too take care ya...