Monday, March 28, 2011

Kenangan.......

Kenangan terindah ialah semasa moralle selalu mengupdate blog...............at least in a week, 3 to 4 times...but now :(

Kenangan terindah semasa ramai frens moralle membaca dan mengomen di blog ini, tetapi sekarang, ohhh sedihnye :(

Kenangan terindah jugak semasa moralle dalam dilemma dan kesedihan, di sini lah moralle luahkan perasaan dan mendapat  perhatian serta kata-kata yg sungguh berkesan dari semua sahabat, tetapi sekarang :(

Walau aperpun dan bagaimana pun, kenangan terindah bersama teman-teman di blog ini tetap bersemadi di ingatan ku dah akan slalu besama ku...........kerana ianye aderlah kenangan yg amat indah yg sentiasa akan ku simpan, itulah kenangan terindah ku :):):)

9 comments:

AKO @ retna said...

..dan salah satu kenangan terindah kita, dapat kenal ngan sis moralle sekeluarga... ;-)

Cik Wanie Ghani said...

insya-ALLAH kenangan terindah itu akn sentiasa terpahat dihati akak buat selamanya....

jgn berhenti berblogging tau:)

Moralle said...

Retna, yup definitely, kenangan terindah dapat berkenalan dengan u n the gang, especially the camping event, hehe..

Cik Wanie, tak akan luput dari ingatan sis, walau pernah atau tak pernah berjumpa semua bloggers, insyaallah akan berblog lagi tapi tak tau bila lah nak start, hehe..

rasp said...

sis, u dgn ted merupakan the 1st bloggers that i've met tau....
and walopun kita jarang jarang bercommunicate...
u've got a special place in my heart!

Gembo said...

Mrs G:

Sis Moralle - Blogging chipsmore-style..sekejap ader sekejap takder ;p I heard it's an epidemic for bloggers that started around the same time as Mr G...hehehehe

I hope you're in good health. Take care and moga semangat berblogging will come back to you soon!

atty's said...

insyallah kenangan terindah takan luput dari ingatan..

lepas ni rajin2 update blog ye sis..

Moralle said...

Rasp, yes dear I will never let that memories of us at Danga Bay hilang, it will be in my memories forever dear, u too hv that special place in my heart...**wink wink**


Mr G, yezzzz bro betul, now u c it, now u dont, hehe...I luv blogging, its no doubt abt it, cuma macam susah nak log-in kat blog, u take care too n salam to Mrs G for me :)


Atty, insyaallah sis, especially dapat frens macam u yg ramah tamah dan the rest that never fails to make me smile at times.

PerantauSepi1306 said...
This comment has been removed by the author.
PerantauSepi1306 said...

kenangan terindah for me is when reading your blog daily turned out with us berjumpa-jumpaan nun di kota singa :D sangat unforgettable moment