Wednesday, October 24, 2012

COTI AIDIL ADHA....

Assalammualaikum uolzzz...dah macam mak Jemah kan uolzzzzzz dari ERA....

I cant wait for the wkends to come, because its a long holiday for me.....N m so loving it cause I nak relaks di rumah sepuas-puasnye.  I think same goes to those yg slalu berulang-alik hari-hari dari JB to Sin to n fro, if opportunity like this, tak sabar rasanye untuk merehatkan diri yg dah terlalu capekkkkk berulang-aling menempuh hiruk-pikuk di Causeway :)  So to those yg tak work on Saturday, apalagi, long holiday lah kan.

As for me, this Saturday was supposed to be my work day, but since I dah replace last Saturday, so m relieveeeee....but still, thou resting, need to do revision with Aqil cause his exam is not over yet.  But small matter lah, we r just going to enjoy the study bonding time together at home.

Anyway, sempena nak menyambut Aidil Adha yg bakal menjelang tiba ni, me wishing semua umat islam tak kira di mana sahaja, ter-especially yg berada di Makkah, SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA UNTUK SEMUA....


Last but not least, to all yg akan pulang ke kampung untuk beraya tu, berhati-hati semasa memandu semuga semuanye selamat ke destinasi yg hendak di tuju ok.....ENJOY THE HOLIDAY UOLZZZZZZ.



2 comments:

Rasp said...

Selamat Menyambut Aidil Adha sis...

best kan lepak2 kat rumah masa cuti2....
heavan on earth gitu.....

take care!

Moralle said...

Rasp...same-same dear...ahah betul tu, cant wait to just sit n relaxxxx..chill kan..u take care too :)