Tuesday, January 19, 2010

MY LATEST HANTARAN......BLACK, SILVER AND WHITE

Salam, showing some of my latest hantaran during nephew wedding on 9/1/2010......I was super happy with the outcome.

Some of the pics........

the $$$$$ sireh dara

fruits basket

cake box
shoe

the baskets for berkat
sejadah
ready made baju
telekung - I name this pearl of the orient :)
beg

Thats it, will update photos during the wedding bila ader masa :)



14 comments:

rasp said...

wow! cantik lah sis...
berbakat tul u :)

Moralle said...

rasp, thanks dear, bakat terpendam, haha, actually memang my one of my hobby pun :)

Cik Wanie said...

cantiklah kak,
mmg betul2 berbakat akk nie...

i like!!!

klau akk dekat ngn wnaie,
mau saja wanie kasi upah kat akk saja dari pengantin2 wanie tau

Moralle said...

cik wanie, hi there sis, bakat terpendam yg dah berkurun lamanyer, hehe.......wah wanie mak andam eh, ermmmmm I luv dealings with pengantin-pengantin ni semua,cuma andaman jer tak beraper nak minat, the rest m all for it..thanks for visiting ya :)

Red Mummy said...

i nampak hantaran jer terus datang jengah

hai kakakkkkkkkkkkk!!!

how r u?
lamanya tak cemolot!!!
u oso cam dah forget me jer...

eh lupa u got the pressie kan? rasanya kak ann dah bagi but i lupa gak hahahahah

anw kakak
i love your hantaran

then senanglah nanti
bila time anak2 i nak carik ibu2 angkat yang leh buatkan hantaran
ahhahaha

daaaa

sambung kiji balik

Moralle said...

red, hi dahling, m fine, eh tak lupa lah, mana leh lupa, hehe, cuma bz sikit jer infact bz banyakkk sangat, thanks for liking it, boleh ajer if nak pakai service akak, charges in S$ bleh tak, ermmmm tak yah fikir k, set jer, haha...........

lily lotus said...

simple n elegant! not bad ok your touch...

Moralle said...

lily, thanks sis, sentuhan ibu-ibu, hehe...

Shopaholic Mama said...

Kalau I yang buat kak, satu pun tak siap! Hancur agaknya. I dont have any creativity at all, unlike you!

Moralle said...

ann, perlukan minda yg tenang jugak ni sis, minda kecamuk, yg jadi tak tau nanti bentuk aper, hahaha...

Blushwax said...

Nice! I dun have the creatovity and patience to do any work like that. You are talented lah kak mar!

Moralle said...

raf, just hobby jer dear, luv it since young :)

Mulan said...

cool & cantik :) now dah style new mellenium kan..

i really like !

Moralle said...

mulan, nowadays banyak stylo milo lah sis, hv to c the market, haha...