Friday, September 3, 2010

The 21st.........3/9/2010

Besides everything else that had happened, m feeling happy at this moment.....Alhamdulillah, its our 21st Anniversary today, all kinds of feelings bermain di hati dan minda, but Moralle amat bersyukur kerana kami masih bersama.

My only wished, semuga Allah kembalikan kebahgian kami dan memberi kami kesempatan untuk memperbaiki keadaan, aminnnnnn.........

Anyway, I was in the office today, memang tengah lagi meluap-luap cuma waiting to meletup jer, but suddenly I heard the door being knocked......

SURPRISEDDDDDDDDDDD.................hubby came to deliver the gift himself, which I betul-betul tak sangka, caused he never did this kind of surprised thingy before and I just burst into tears.     I looked at him and saw tears in his eyes.....but we just could not say anything except me thanking him for the gift and hugging each other.  How I wished that moment will last forever..."ya allah hanya engkau yg maha mengetahui"


10 comments:

tiffany said...

happy anniversary kak... may happiness be urs, be it today or tomorrow... will pray for ur forever happiness.....

the kecik said...

Happy 21st anniversary!

Moga perhubungan mama moralle n husband kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

Amin!

Wahhhh!!
Macam pengantin baru, dapat cincin. Moga manisnya kekal selamanya macam pasangan baru kahwin = D

rasp said...

happy anniversary sis...
smoga doa2 u termakbul sis...
i pun doakan yg terbaik buat u...

i am soooooo happy for you sis!
speechlessly happy...syukur alhamdulillah :)

Moralle said...

Tiffany, thanks darling, aminnn...

The kecik, thnks sis...aminnnn...ni pengantin lama, hehe...

Rasp, thanks dear, aminnnnnn....I lagi tak terkata, tuhan jer yg tahu hati dan perasaan I...

Gembo said...

Mrs G:

Happy 21st Anniversary!

That's quite a milestone - congrats!

Sis-Lin said...

Ma..lin doakan semuga kebhgiaan dan kecerian dlm rumahtgga Ma akan kekal hgga ke akhir hayat..aminn

very2 sweet itu cincin..mau mntk 1 la kat hubby..muahahahaha

Shopaholic Mama said...

Happy Anniversary Kakakkuuu!!!

ehehehe, masih ada mood ke nak continue keje lepas tu? kalau I, terus pack up cabut balik sama2 lor...hahaha

Moralle said...

Mrs G, thanks dear...

Lin, thanks dearie, aminnnn....haha boleh lah u kenyit mata jer kat encik Sabar...

SM, thanks dear, ermm ingat nak balik jugak, dah lah boring semacam, but too bad, tak per lah, me going on leave soon, hehe..

lily lotus said...

cantik! hepi anniversary sis :)

Moralle said...

Lily, tima acehhh sis....