Tuesday, September 7, 2010

SELAMAT HARI RAYA...........

Assalammualaikum, to all my dearest friends, yg jauh di mata but very dekat di hati....kad ini sebagai pengganti diri........................


Yg pulang ke kampung, hati-hati di jalanraya, biar lambat asalkan selamat demi orang-orang yg tersayang, salam sayang dari MORALLE............

6 comments:

Ummi Lily... said...

Salam Eid Mubarak to u too Sis... Take care of urself... =) Kite mcm berjanji pulak eh nak bagi greeting kat blog in advance... =P

Moralle said...

Ummi, ya lorrr.....hehe...takut dah bz sangat tak dapat bikin greeting, selamat hari raya to u n family ya :):)...take care jangan sedih-sedih ok....

AKO @ retna said...

Salam lebaran sis... Moga raya tahun ni akan bertambah2 la bahgia u all sekeluarga..

Maaf Zahir Batin ya ;-)

rasp said...

SELAMAT MENYAMBUT AIDILFITRI

MOHON MAAF ANDAI ADA TERKASAR BAHASA..

Take care ya sis!

Moralle said...

Ret, thanks dear, to u too ya..

Rasp, selamat hari raya to u n family dearie..

mummysyafie said...

Salam Aidilfitri sis..