Wednesday, October 20, 2010

RAYA PICS...

Hi all, since at off ni I dah macam tak banyak work cause its my last week here, so ape lagi, banyak pics yg dah snap but not posted yet, hehe.......below are some random family raya pics  :):)


Thats it..........more pics ade, c how lah, kuasa tak nak post....cheersssss everyone :):)


9 comments:

rasp said...

1stly, baju raya u & gals adalah cantikkkkkk banget!
2ndly, touching plak i tengok aqil salam & nanges tu...

Moralle said...

Rasp, baju yg simple jer sis, kalau mahal-mahal pun nanti used sekali jer pas tu terperap kat almari, oh ya, that pagi syawal he only cried when mintak maaf with me, ngan ayah dia tak pulak, haha, we all heran betul he was so sedih lah sis....ermm may be he noes that his ibu had gone through sooo much kan :(

Ummi Lily... said...

I felt touched n moved to tears especially when I see the pics of your son mintak maaf dgn you & the part where you hugged him & he cried... So touching... =')

May Allah bless us all with wonderful kids yg soleh n solehah. Insya'allah, amin... =)

Moralle said...

Ummi Lily, insyaallah sis...Aminnnnn......Ya he was so sedih bangetttt that morning, entahlah I pun tak tau kenape, the sisters tak lah sangat, tapi him, ermmmm....

Ummi Lily... said...

Hati seorang anak kecil ni sis, putih n bersih, free from sin seab dorg blom tahu ape itu erti dose... They can sense when something is not right somewhere... Kan? =) My kids too...

nasazfrog... said...

cantik baju raya akak, kak sodeh den tgk gambar bersalaman tu,,,,, part yang tak tahan yang akak kesat air mata... uwaa....

mummysyafie said...

sis, cantik baju raya. alahai..sampai menitits airmata. sedihnya..

Moralle said...

Nasaz, yg biaser jer tu sis, pagi raya slalu like this, make-up kenek 2 kali, haha....

mummyshafie, thanks dear, sedih betul kalau pagi raya anak-anak mintak maaf...

PearL said...

I am so soo touch looking at these pictures...tetiba rindu kat family...hahahahhaha


P