Wednesday, October 13, 2010

Tension.........

Right now, at this moment, m really really tension.................why????????? caused dah berpuluh, beratus, berjuta kot job applications I send out, ermmmmmm still waiting n waiting..

I NEED A JOB............what is wrong with all the companies ni, only papers jer ker yg layak, experience tak layak ker.............haizzzzzz..

Frens, please doakan I dapat work k, m leaving here soon, very soon, like next wk, but still hv not found any job yet.........may be m destined to be a full time housewife now ker :(

The happiest person will be Aqil, he kept telling me, "Ibu Aqil dont want to go Powerlife (his after school care), I hate powerlife, Ibu jaga aqil can, pleaseeeeeeeee"..........thats him, everyday without fail I will hear this from him.

May be ek, may be god is listening to my son, suruh Ibu dia duduk rumah, aduhhhhh.....can I, can I, keep asking myself that.

M really hoping thou I can find something, be it full time or part time, insyaallah, kata orang tu, untuk buat duit jajan sendiri, hehe.

10 comments:

zie said...

Kak Moralle resign?

Saya pun resign without a job, and my last day is in December. Tengok la macam mana

On the other note, mungkin that's sign from god for you to venture into ur andaman full time?

Moralle said...

zie, yup dear, my last day is next wk, why u resign??..hw long is yr notice period, 3 months ker...

ermm entahlah sis, still sourcing for work, unless memang dah di takdirkan to be a full-time mum, hehe, andaman eh, ermmmm insyaallah..

Putri_Aizat said...

em...insyaAllah dpt...

atty's said...

insyallah sis..nanti u mesti dpt kerja..

Moralle said...

Putri_Aizat, thanks sis, insyaallah...

Atty's, I hope to sis, insyaallah..

rasp said...

eh eh u resigned?...
bestnya...tapi tu laaa kan...
smoga u dapat a new job...
tapi kalo dah ditakdirkan jadik SAHM, best gak kan...
i pun tingin nak resign TAPI ... :)

mummysyafie said...

mudah2an rezeki akak akan datang dalam masa yang terdekat ni. insyallah sis..saya doakan terbaik buat sis..

Moralle said...

Rasp, yup dear, but tu lah, dah tuek ni susah nak dapat work, but now i tak nak cari work yg stress, I nak downgrade myself to much more simpler n less stress work, I nak try cari social worker nyer work lah, may be sch for disable kids ker, entahlah ek, suddenly I macam hv this kind of feelings yg I shuld do more kerja social dari kerja yg memenat kan otak n minda, haha...

Moralle said...

mummyshafie, thanks for the doa sis, insyaallah, aminnn..

sWeEtdARLiNG said...

hi sis... duk umah sambil buat bisnes online pun masyuukkk sis.. tambah deco andaman, so complete laa kot tuk jajan..

but no worry2 ya sis.. hopefully, u can get a new job soonest


www.sw33tdarling.com