Sunday, December 4, 2011

My New Aprt in JB...

Assalammualaikum ....setiap kali nak update terasa so lazy, tak macam dulu, update blog suka sangat, semua nak story, now semua story kat FB and Twitter.

Rasa kesian ngan blog Moralle ni, but nvm, I will still retain it here cause will update it once a while kalau kerajinan, n will try to update like before lah, insyaallah.

Ok, mata pun dah kuyu ni nak slp, bila dah ngantok baru nak update blog, kalau segar bugar tak terfikir pulak, anyway, posting some photos of my new place in JB, simple touch by the previous owner, n I luv it...


Kitchen area


Resting Area

Living & Dining 

Master Bedroom 

Dining Area 

Girls Room 


Last but not least, photo of my kids hving lunch together-gether, hehe...


The Apartment is small compared to our 5 room flat in singapore, but its ok I lagi suka, cause easy for me to clean everyday without any hassle.

Alhamdulillah, we are settled here after almost 7 months at Danga Bay Apartment in Johor Bahru.

Thats it for tonite, time to bobok, insyaallah rajin akan terjah lagi blog sendiri and of course frens blog, but sorry never leave any trace to comment....ASSALAMMUALAIKUM.



7 comments:

Gembo said...

Mrs G:

Assalamualaikum Kak..

Congrats on the new apartment..heheh better late than never.. I can already imagine the yummy food you cook in that kitchen.. ;p

Hope to see u n the rest again. Take care..

Moralle said...

Mrs G, Waalaikumsalam....alhamdulillah sis, hws the bandung trip....u guys really shop till semua pun drop, can imagine Mr G gendong all the barang-barang...hope to c u again here in JB this time ya.

rasp said...

As salam sis...

cantik sis rumahnya...
simple and nice...
senang nak kemas kan...
all settle down lega dah kan...

atty's said...

tapi kira besar gak tu sis..umahnya..

Moralle said...

Rasp, simple jer dear, memang senang nak kemas, satu tempat, pusing-pusing habis, haha..

Atty, ok ok lah dear, for me n my 3 kids..ermmm ok kot..

lily lotus said...

so neat and tidy :)

POSH76 said...

cantek & sweet...comfort too!!