Friday, December 11, 2009

HAPPY BDAY SAYANG.......

11/12/2009, putera hatiku menyambut hari lahirnye yg ke 6. How time flies, teringat kenangan when he was still dalam kandungan for 9 months and di saat aku melahirkan seorang baby boy yg begitu mongel dan tak kalah jugak besarnye semasa di lahirkan compared to his sisters.

Due to complications that I hv, it was not a normal birth for him but through caesarian. Alhamdulillah everything went very smoothly for both of us thou i hv to go through rough times due to big cycst that was in my ovary. The cycst was removed completely after aqil was born.

Those were the days, 6 yrs ago.............to my sweet Aqil, HAPPY BIRTHDAY SAYANG, ibu doakan Aqil akan menjadi anak yg soleh, dilindungi dan di sayangi allah dan diberkati sentiasa. Harapan ibu Aqil akan sentiasa berada di sisi ibu selalu walau dalam aper juga rintangan yg ibu hadapi, insyaallah ibu akan sentiasa menyayangi dan memberi yg terbaik untuk Aqil and yr sisters.

PICS OF AQIL..........
Aqil was so stunned and surprised when kak Yana bought a cake for him yesterday night, he cut his cake at 1230am........



8 comments:

atty's said...

selamat hari jadi for aqil..

zie said...

Hi Aqil sayang,

Mummy Zie and Aisya in Penang wanna wish you a very happy birthday. Be a good boy okay, sayang.

Love always,
Mummy Zie and Aisya Qistina,
Penang.

rasp said...

hepi birthday encem boy!
sis, muka dia dari kecil tak byk berubah....
he is such an adorable boy!

lily lotus said...

happy beloved birthday boy ;)

Shopaholic Mama said...

Once again, happy birthday to the handsome boy!

He is so gonna melt every gal's heart when he grows up!

Ummi Lily... said...

Selamat Menyambot Hari Lahir Yang Ke 6 Kpd Little Aqil... Doa seorg ibu kpd anaknye slalunye dimakbolkan oleh Allah s.w.t... Insya'allah, amin...

Smoge menjadi anak yg soleh di sisi Allah... Amin... =) A cute boy you have there Sis... Comel... U take care...

~ Lady ell ~ said...

happy birthday aqil.
insya'allah,akan termakbul doa dan harapan ibu tu.aqil pun budak baik kan..:)

Moralle said...

To all, thanks for the wishes for Aqil, luv luv, muachhhsssssss....