Wednesday, December 16, 2009

SANTAU

Untuk menghilangkan kebosanan, took halfday today went to City Square JB. Me, nad and my 2 kids went to watch SANTAU......................great movie, really best gilerrrrrrrrrrrrrr................

Lunch at Kenny rogers while waiting for the 430 show........

After movie, jalan-jalan a while than ate our dinner at MacD, ader orang ngidam nak makan prosperity burger, so mama ni layankan lah jugak................

Left CS ard 730, traffic conditions at Causeway was quite smooth, reached home at 9pm.

Thanks nad temankan mama n the kiddos..................next time kiter date lagi k :):)

8 comments:

atty's said...

salam sis..aritu ingat nak layan gak santau .tp fir taknak lak tgk..takut katanya ..

rasp said...

i rasa i will not kot layan santau...
me kan penakut hehehehehe
sis, ur doter getting gorjes day by day *wink wink*

Moralle said...

attys, i tak sabar nak tengok cause heard feedback the movie was good, and it was indeed lah, aqil pun takut but still watched jugak, hehe...

rasp, haha u penakut jugak kan, but than best giler tau.....oh si Arin now dah besau, dah pandai nak melawa....namapun anak pompuan kan...wait nanti saphire besau, haha...

~Eila @ Along~ said...

hi sis..lama tak jenguk sini..sihat ye? wahh best ekk citer ni..mmg eila nak tgk sbb promo cam beshhh je..neway..salam hijrah ..

Moralle said...

eila, hi to u to, alhamdulillah sihat, hope u to sis :).....u hv to watch, tak rugi lorrr...salam hijrah to u n family....

lily lotus said...

ehh..how's the movie..hehe

Moralle said...

lily.......beshhhhh.......

nasazfrog... said...

best tak kak cite dia... lama tol tak layan wayang ni.. akak bila nak dtg umah baru kite.. hehehe..