Monday, March 2, 2009

...BLUISHHHH MONDAY...

Salam to all, hw's yr day today, mine seperti title tu jugak lah. Just had ISO meeting this morning, haizzzzzzzzzzz, aperhal lah Monday bleh arranged meeting pulak...........tak tau ker Monday is no no for mtg, where got mood seyyyyy ):

Just got these 2 DVDs from the supplier, heard its a good movie, bila nak tengok ni?????

Back to my wkends, Saturday as usual bz with kids, than at night we went out. Bring the kids to Sembawang Shopping Centre. Hubby bought me new sport shoe for my workout, not ex very the cheap, my old ones dah very teruk, so to motivate me to exercise I need new shoe. The girls pulak shopping sakan, oh ini ibu belanja..............sebabnyer ayah malas nak layan, hahaha.

Sunday lepaking at home than after maghrib we went out. Abi n Umi wants to belanja us seafood. The occasion is Abi birthday. Goshhh!!!!! I forgot its Abi birthday, so present will be belated lah nampaknye, tak sempat nak go n buy anything for him.

Aqil really lepaking and enjoying his milk, bila nak lepas bottle budak kecik ni..

Abi anak beranak and me with my family...............we went to Jurong West, Makan Shiok.......memang sungguh syokkkkkkk the seafood, tersyokkkk sangat sampai habis lah my diet, so this wk, 5 days straight need to work-out, yeszzzzzzzzzzzz........

photos of us all while waiting for the food to be serve

my anak sedara and the wife with their 1st daughter, 3mths +, my cucu yg ke 9after makan, dah malas, peaceeeee :)
Abi ordered lots of dishes, but these 2 jer yg I managed to snap

chilli crab

sweet n sour fish

K lah uols, need to go out a while cari makan, happy working ya...

9 comments:

~Eila @ Along~ said...

sis..chili crab baru je buat last week..soo ye la..pgi2 dah meeting same goes to me..sgt2 menghilangkan mood

Me, Mrs Taj said...

meleleh air liur nengok chiil crab tuh!

Moralle said...

eila, wah wah rajin bikin chilli crab :)


mrs taj, gi cari chilli crab nanti eh sis, hehe...

~ Lady ell ~ said...

sis,ell dh tengok 'the curious case of benjamin button' tu .yg best sgt.memainkan emosi n perasaan jugak la..n u patut tonton slumdog millionaire jugak tau sis..sgt seronok.n no wonder la Slumdog won big in OSCAR.

alah sis,tk gi panggung pun .semua download je..:)

n menu tu sgt menyelerakan..nyum2..

PerantauSepi1306 said...

wuhooo.. chilli carb sungguh mencengkam jiwa.. beshnya kumpul reramai makan-makan gittew :D

Moralle said...

ell, yer ker, tu lah i heard cam best tu yang dok cari DVD ni....hmmm nanti sis cari slumdog millionaire pulak..thank u :)


ps, gi lepaskan cengkaman tu sis, ajak abang n boboy cari Chilli crab, hehe...

rasp said...

adus pepagi monday buat meeting mmg mengundang keboringan je :D

Benj.Button nye movie best! if not mistaken won a few oscars beside slumdog kan...

wah the chili crab & fish super duper mengecurkan aje ... nak nak bila dpt makan ramai2 lagi berselerakan :)

CT Delima said...

mar..mmg syokkk makan n makan n makannnnn...jelezzzzz tau!! cute nya cucu mar tu hahaha bila lah ct nak terbang ker s'pore ni erk..makan tahun gak nak sampai keh3

Moralle said...

rasp, memang boshannnn giler....I blum watch lagi sis, no time lah...


ct, agaknyer if ct masak lagi power kot, memang she cute, mata besor but suka cry ah.....cepat2 lah buat passpot, leh mampir rumah mar :0