Wednesday, March 11, 2009

...MY NEW TOY...

Apakah???????????

Ginik citer nyer..............I didnt realized that I got sms from hubby at 7.30pm yesterday, only chked my hp around 8.30pm.

It says "kalau ibu tak penat tunggu ayah balek k".............hmmmmm apakah maksudnyer, hahaha......I replied him, "asal ayah"........but no reply from him until he came back at 11.30pm.

Actually memang nak tunggu jugak, but mata ni dah tak boleh nak bukak pulak, so went to bed with Aqil around 10pm. Aqil dah sound asleep, but me thou dah ngantuk sangat but still macam tak boleh nak sleep...........bila dah betul-betul nak gi dreamland, hubby came back terus masuk bilik.

I asked him, "why u ask me to wait for u".............hmm tak jawab pulak tu........he went out the room, came in again andddddddddddddd........................."this is for you" :)))))))))

Toy that I have been waiting for, my new HP Compaq Presario CQ40
bring my new toy to work today, for testing and exploring

14 comments:

~Eila @ Along~ said...

wahh..new laptop..cantiknya sis..harus lebih byk entry for blog..hehe..untung cik abe bagi...

aFkaR'z said...

congrats sis...
semoga lebih aktif blogging!!

http://sweetdarling79.com

Shopaholic Mama said...

kakakku, so happy for you, finally got what you really wanted!

Now let's wait & see what Pearl-d'vogiu got for herself!

lily lotus said...

bestnya u!...kalau i tak tido mlm dibuatnya..hik hikk

rasp said...

congrats sis! bestnye...
tido smlm lena tak dah dpt ur wishlist nie :D

Moralle said...

eila, entah lah sis, nowadays bz tak habis, kat umah pun tak der time sumtimes....


afkarz, hehe mudah-mudahan...


sm, yer lah sis, dah berzabad rasanyer I wanted this, got it at last, almaklumlah nak jugak tengok budget kot.......ya lets just wait what Pearl will grab during the IT show :)

Moralle said...

lily, tidur tetap tidur lah yang, tapi itu lappy memangggil-manggil jugak waktu malam...


rasp, thank u laling, tidur lena sis this few days cause masih rasa ngantuk sebab bikin cookies tu hari, hahaha....

Qaseh said...

wah..dapat lappy baru..siap bawa tido gitu..

Moralle said...

qaseh, kegembiraan bangett sis :)

PerantauSepi1306 said...

wahhhh bestnye sis... ni toy yang hebatss ni.. misti tido pun peluk lappy, ekekekeke

apa lagi sis install laaa google earth tu.. hiks.. leh wifi from anywhere nanti ;D

Ceera said...

bestnyeeeeeeeeee

bila saya plak nak dapat lappy nie..

masih menanti..

Moralle said...

ps, tidur peluk cik abeng lah sis..apehal pulak nak peluk lappy, hahaha....yup will try to install nanti, hehehe...


ceera...kenek tunggu dulu, now u dah ader lappy ciput, hehehe, duk jer kat lap dia bermanja-manjaan, hehe....

Blushwax said...

woooh! Dapat juga akhirnya...what a nice surprise! Terus terbangun kan sis?

Moralle said...

raf, terharu sedih, hahaha........