Sunday, January 11, 2009

...PROJECT TERGENDALA...

nad nad, ape lah nasib mama nak bikin project baru pun tergendala..........

On Friday night nad came to my place, ader project sikit nak suruh anak mama ni tolong..............tapi tak terlaksana pulak, website yg nak di terjah buat hal pulak........under maintenance...............looks like its tergendala lah for now.

Bukan project aper pun, tiny miny nyer jer.........project godeh sana dan godeh sini, dah boshan with what I hv right now :)

Project tak der, kite dok sembang-sembang jer sampai lah malam jugak around 10.30 nad left my house with her two nephews........gempaq jugak rumah mama nad that night, 3 heroes in actions.......hehe

So nad, as discussed, nanti continue kan for mama k, n sorry ler mama jamu aper yg ader jer that night, maklumlah working day, hentam jer aper yg ader kat fridge, hope u enjoyed the dinner :)





13 comments:

AKO said...

wah sonok nya tgk nad went to ur house... happening.. rabak sey!!

hhehehee... musti kecoh tuh... ;)

moralle said...

ako, ah ah rabak habisssssss, hahaha...

rasp said...

aqil ada geng, mamanya pun ada geng..mesti best!

tak sabor nak see 'umah' baru! ;)

moralle said...

rasp, wah terkaan yg tepat, lah dah tak surprise lah ni, tapi tak per lah, hehe..

Shopaholic Mama said...

Wah Nad buat personal visit!

She is very helpful gal tau!

Erinsza said...

wah aqil hepinyer dia di apit .... hehehhee.

moralle said...

sm, yup yup, yok santai at my place :)

erinsza, hehe, soka ader fres :)

PerantauSepi1306 said...

uikss.. nak berpindah rumah nampaknye sis nie... jgn lupa tau kasik alamat umah baru nanti if it differs from now
:D

moralle said...

ps, alamat tak tukar kot agaknyer, nak tukar cat jer, haha...

rillys said...

semoga sukses ur tiny miny project ;)

moralle said...

rillys, insyaallah, tapi nampaknye terpaksa di tunda lagi ):

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2...projek godeh2 apekah itew???

mummysyafie said...

banyak nya ben10..sis..kat saner ada kasut ben10 tak? tengah cari ni..