Tuesday, April 21, 2009

...HELLO...

Hello hello, 1 week cuti rihat dari berblogging, like months rasanye......I had few things to update but too bz with works still, will try thou.

For a start, I nak langsaikan hutang I to atty dulu, sowie atty sis tak kesempatan nak do it last week, so will do this sebagai pembukaan episode baru....

1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang :

2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...

Why I like it............caused I like to c my son face especially this one, this was taken by his kakak, kak nad during our trip to Malacca, than I combined this two pics and wallaaaaaaa....

3) tag 10 people...

No need lah, I thinked most bloggers dah dapat pun this tag, but anyone nak do it pun why not, silakan sahaja, hehehe....

12 comments:

SiS-lin said...

mmg cute sngt muka aqil tu...like mother like son..hehe

Me, Mrs Taj said...

welcome back!!!! harap semuanya OK di sana...

rillys said...

hehe...semangat jer wat kerja ekk

rasp said...

a'ah lah sis..i pun suka tgk muka aqil..make ur day kan :)

Shopaholic Mama said...

suddenly teringat kes Aqil nak almost bukak pintu kat hotel Melaka tu!

Moralle said...

sis-lin, tima aceh laling :)


mrs taj, saya ok lah cik kak, hehe...


rillys, ah ah betui tu, tengok gambar anak semangat membuak-buak...


rasp, yup dear, really it is :)


sm, haha, nasib baik sempat nad tahan, if not dont know aper jadi ..

atty's said...

thanks sis mar..sudi buat tag

Moralle said...

attys, most welcome :)

~ Lady ell ~ said...

sis,mmg sesape pn tengok akan trsenyum bahagia ngan muka aqil yg cam tu...mcm takde masalah je bebudak nih.

Blushwax said...

boo hoo hoo....

gambar Aqil yang cute miut tu...theone wif his eyes close...saya yang snap dah.

Nadh yg dpt credit...sampai hati Kak Mar. sob sob.....

Moralle said...
This comment has been removed by the author.
Moralle said...

ell, budak-budak riang jer slalu kan sis....


raf, adoiii, yer ker, alamak sowie lah, abih pic from her kan, sis lupa pulak you gave her some photos, haizzzzzzz, yer lah, di snap oleh kak raf, jangan lah majuk-majuk k :)