Wednesday, April 22, 2009

...HRMMMM YUM YUM...

Uols know what is this..........."ibu, this is nasi with kicap kan"............Aqil version of understanding, hahaha....

Of course its not rice with kicap ok, ini ader lah wajik yg tersedappppppppp yg moralle very much liked it, looked at the date, its 11/4, baru now nak masuk kat blog, why so late to blog abt it, ader lah citer citun, nad ohhhhhh nad.....

Like the norm yg I bought, its either very sweet, very the kental, but this homemade wajik is superb. I ate n ate while watching TV sampai tak ingat orang belakang dahhhh....

Ok, who made this wajik and so nice of her to kasi mama moralle :), itew anak mama

Thank u laling, next time bikin kasi mama lagi okay.....papa M tak dapat rasa that day, yilekkkk mama kejakan, hehe....


10 comments:

rasp said...

i loike wajik oso but lama dah tak makan..
rezki u sis, homemade laks tu mesti sedap...minta tolong anak u buat lebih2 lah untuk i sama hehehehe

Gembo said...

Mrs G: Wondering if and when will we (Mr G too) ever rase masakan "anak" u.. Glad to know you're back to ur cheery self again.. must be the TLC in the wajik!

rillys said...

jarang dpt makan wajik ni kan...kekadang jer dpt..tu yg sekali dpt terus..auwww

Shopaholic Mama said...

tumpang request kat sini ye kak - Nadh, buatkan I lempuk durian D24 three rolls pls!

Moralle said...

rasp, susah nak dapat yg sedap jugak if u buy, normally terlalu manis, but this one, sedang-sedang jer, bleh nanti i suruh jugak dia buatkan, hahaha...


mrs G, yup sis, u r right, I should say it is :)


rillys, awwwwww, tersangat sedap, hehe...


sm, haha lempuk durian kan dari lain orang sis, unless nad dah belajar bikin ah, bleh I pun tumpang sekali, hehe...

atty's said...

wajik lama dah tak makan wajik.

Moralle said...

attys, sekali-sekali ok lah kan, wajik ni tak healthy kalau makan slalu, hehe...

~ Lady ell ~ said...

wah...rasa mkn wajik anak sendiri?hebatnyer...musti shedapp...

Blushwax said...

mmg sedap dan enak! I wallop alone too. Ehehehehe......

Moralle said...

ell, ah ah, sodap sis :)


raf, betul kan kan kan, tak sangka kan, hehehe...