Monday, April 27, 2009

...HUBBY ANNUAL DINNER...

Entry dah basi kot, but tak kisah lah, dari tak der story mory, hehehe...

Hubby company celebrating their 19th Anniversary, this yr no overseas trip for staff, instead they had Annual Dinner at Hilton Hotel on 18/4/2009. Spouse are invited but hv to pay S$30, since few of his frens are bringing their wife, so hubby invited me to :)

Here r some pics taken........

Kak Yana took for us this photo before we left to Hilton

group photo before dinner, macam-macam style and all tak follow theme pun...

I tergoda tengok deco ni, cantik kan... Our table...
haha, gedik kan mak-mak budak ni, the three musketeers....
let's enjoy the menu dulu k...
cold dish, love the centre pc, changes into few colours...
shark's fin soup with crab meat
crispy chicken, almost gone baru teringat nak snap
steam fish seabass with yellow bean crumbs
prawns with black peppercorn
baby kailan with mushroom
fried rice wrapped in lotus leaf
chilled mango pudding.......the most delicious of all, yum yum....
lets continue with other pics during the dinner...

pole dancing, haaaa ternganga-nganga abang-abang and apek-apek kat depan semua... taken with the mc, Moe Alkaff....love this guy, so funny.... after dinner
THE END....
p/s : million thanks to my nad for taking care of my 3 musketeers at home, luv u muachhhsssssss............

14 comments:

Me, Mrs Taj said...

merah nya nenek vogue kite..nape tak sanggul ur hair? tak prnh nmpk sis sanggul ur hair..

Moralle said...

mrs taj, actually dah lambat nak gi saloon, ingat nak bikin big curl gitew, that saturday kelam kabut, aper lagi nak sanggul, hehe...

atty's said...

sis..kalo buat curly..mesti lagi sweetkan..
tak buat pun dah sweet..

Moralle said...

attys, tak der time lah sis....kelam kalibut that day ....

rillys said...

erk...siap ada pole dancing...ekekek...u look pretty laa sis

Moralle said...

rillys, tu yg abeng-abeng mata tak leh kelip,nasib baik my table kat belakang, u know i know lah, hahaha........

Shopaholic Mama said...

wahaha, pole dancing babey!!

nasib baik Moe Alkaff tak panggil volunteers utk pole dance jugak!

Anyway, Moe is a great & funny guy!

Moralle said...

sm, there is sis, ader volunteers during the pole dance, this guy pun dah sememangnyer mabuk, so aperlagi, happening kat stage......giluhhh kentang.....after that he pulak kenek pole dance, yg pompuan pulak terpekik-pekik, haizzzzz...

CT Delima said...

Merah nya baju mak ngan n pak ngah hehehe seronok erk kalau makan2 dinner ni...tapi kalau ct konpem x leh nak makan banyak2 mula lah nak pening2 lalat ahahaha

Moralle said...

CT, hi sis, merah itew menawan, awwwww........tapi syokness tak leh makan banyak, sebab tu CT slim jer, hehe...

Blushwax said...

cantik baju you kak mar.

hahaha! Tiba2 ada pole dancing....what the?

Moralle said...

raf, haha simple kan, bought it kat Metro jer from our local designer, Arthur Yen label...malas nak recky kat town area....pole dancing tu mengancam weiii.....

PerantauSepi1306 said...

Merah sedondon u.. so sweet je :D

Moralle said...

ps, tima aceh :)