Friday, April 24, 2009

...AKU...

Salam Friday to all, today terasa macam nak jaja muka sendiri kat blog pulak...........diriku di pagi Jumaat yg hening........

Reached office, terus ke canteen membeli Nasi Lemak...........

burrpppppppp.........alhamdulillah, kenyang till my dinner time, hehehe........

16 comments:

atty's said...

salam sis..sedapnya nasi lemak..banyak ikan bilis ..saya suka gtu..kat sini jgn harap le dpt ikan bilis camtu

Moralle said...

attys, ikan bilis tu banyak cause I dont want ikan biaser, so makcik tu kasi ikan bilis lebih, yg normal pun sikit jer, leceh pagi-pagi nak makan ikan besor-besor, bilis senang, ngappppp jer, hehe...

rasp said...

hi sis! dah lama me tak makan nasi lemak tau..looks like wiken nie nak gak aaa cari nasi lemak..

have a great wiken!!!

Otak Belacan said...

MAMA!!! HI-5!!! Kita pakaiiiii same-same t-shirt seh!!!!!

Kekekeke.

Moralle said...

rasp, tu lah sumtimes tekak ni unpredictable kan, cam orang ngidam, k jangan lupa gi cari wkends ni, happy wkends to u to :)


nad, hahaha, up sikit, Hiiiiiii-5....giler kentang weiiii...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

nampak sedap la plak..

Ceera said...

akak nie nak jaja gambar, jaja la dari atas.. hehehe.. =D

rillys said...

wah..can tahan ke smpi dinner..kang lapar kang..hikss

Moralle said...

sitie, leh lah cari pas ni kan :)


ceera, alamak lum terror lah, hahaha...jaja depan dulu lah...


rillys, bleh bleh, tak der pasal lah sis....

~ Lady ell ~ said...

nasi lemak,nasi lemak...trgugat iman dgn nasi lemak..aish!kuat betul lah pengaruh blog nih.bkn boleh tgk itu ini dlm blog org,mesti nk jugak..:)

Moralle said...

ell, aperlagi sis, masak nasi lemak lah over the wkends ...

Blushwax said...

Teringat seh nasi lemak at Marsiling yang tak dapat rasa time tu. Ish. Kak Mariah....next Sunday morning breakfast at that stall nak tak?? Me, Mr H, You, your family and Nadh....amacam?

Moralle said...

raf, cianyer dia, good idea, why not Friday, kan coti :)

~Eila @ Along~ said...

ya allah sis..sedapnya nasi lemak...ade plak telur mata tuu..hiksss..sungguh yummy...

Moralle said...

eila, yum yum :)

Moralle said...
This comment has been removed by the author.