Monday, April 6, 2009

...LEPAKING...

Saturday afernoon while I'm relaxing after settling the kids in the morning, "Hello mama"................blah blah blah blah..............."why dont u come over to mama house n lepaking"

nad and the kids enjoying the dinner
menu, jemput-jemput kentang n laksa goreng
Sambil makan sambil enjoying the Indonesian horror movie at Sensasi, hantu karet bivak.........title pun tak faham, citer pun kurang faham.......there r parts yg agak-agak seram, hahaha.....nad tak sangka mama kau pun penakut jugak.

The end of the movie pun we all tak tau what happened, caused the kids n nad terlalu engrossed with U-tube budak bawah blok......n me dok perhatikan budak-budak ni, I pun tak concentrate with the ending.

Nad left my place nearly midnight, she left, I continue to watch Star Movies and slept at 2.30am.

Oh, hubby was at home on Saturday, he came back from work, terus tidur, he was suffering from heavy migraine, he slept from 6.30pm until the next morning......woke-up at 5.30am to go to work.

Sunday pulak, tak kemana-mana, lepaking at home sahaja.


10 comments:

SiS-lin said...

ermm best nye..bila la dpt gi uma mar ni...

*mar you ltk la widget follower kt blog ni..senang sis follow you...i will follow you.

rasp said...

tengok the piccas tak nampak cam watching citer seram sis..semua org dok enjoy2 je hehehehe..

Moralle said...

sis-lin, sila lah datang, anytime...widget follower...hrmmm..insyaallah..


rasp, time yg part seram, tak der orang nak snap photo lah, hehehe...

~ Lady ell ~ said...

title movie tu apa,cam biawak jer..ada kene mengene ngan biawak ker..haha.

rillys said...

laksa goreng...? ada mehhh :D

Shopaholic Mama said...

Nadh pun penakut? Tak percaya ah!

Moralle said...

ell, biawak, hahaha...citer seram ler, cita hantu, hahaha...


rillys, ader lah sis....sodappp...


sm, hahaha, susah kan nak cayo....u hv to c it to believe it, hehehe...

atty's said...

HEHEHE..TGK DR GAMBO CAM BUKAN TGH TGK CITER SERAM JE..HEHEHE..

hi sis..u sehat ..

Moralle said...

attys, citer hantu dah jadi tak hantu lah sis.......hahaha...alhamdulilah, me ok sis :)

PerantauSepi1306 said...

leypak umah pun beshhhhh... layannzzzz jer kan ;D