Monday, April 20, 2009

...SYUKUR...

Salam sayang to all, salam sayang untuk semua yg singgah ke teratak nenek vogue :)

Puisi-puisi sedih yg penuh bermakna telah ku singkirkan dari blog ini, kerana ianye telah bertukar dari dilemma kepada kesyukuran kehadrat allah yg tak terhingga rasanye, Allah yg maha mendengar dan maha mengetahui segala-galanye.

Bangun di fajar subuh dengan hati seringan awan
Mensyukuri hari baru penuh sinar kecintaan
Istirahat di terik siang merenungkan puncak getaran cinta
Pulang di kala senja dengan syukur penuh di rongga dada
Kemudian terlena dengan doa bagi yang tercinta dalam sanubari
Dan sebuah nyanyian kesyukuran terpahat di bibir senyuman

:+: Kahlil Gibran :+:

12 comments:

atty's said...

salam sis....happy always ye..

rillys said...

senyum seindah suria...yang membawa cahaya ;)

rasp said...

syukur alhamdullilah things are better...gudbye grey clouds, hello sunshine :D

Shopaholic Mama said...

Kak, hope everything is well with you!

Moralle said...

attys, thanks laling :)


rillys, semuga cahaya tetap bercahaya kan sis :)


rasp, u r my sunshine to :)


sm, yup sis, those days r gone for now :)

Gembo said...

Mrs G: Good to know ur better. Hope the really bad moments are gone for good. Amin..

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah.. ku doakan semoga sirna itu akan berkekalan selamanya dan membawa kebahagiaan yang pasti buat sis and family....

glad to see you are happy again, sis..

Aien cute said...

hai.. kak!
rindu bangat ngan akak...
moga ceria selalu ^_^

Me, Mrs Taj said...

glad everythings back to normal..jgn lupe update blog nnt ye

Moralle said...

mrs G, inyaallah, perlukan hati yg tegar sis, bukan blogging jer nak tegar tau, hehe :)


ps, alhamdulillah, berkat doa dari semua :)


aein, ah ah windu jugak sis, bila nak ker sini...


mrs taj, hai sis, kau lah yg membuat ku bahagia jugak, tanpa comment mu ku patah lengkok, hehe..thank u sis :)

~ Lady ell ~ said...

apa2 pn sis...ell tumpang bahagia...syukur trukir senyum kembali..:)

Moralle said...

ell, thanks sis :)