Monday, May 4, 2009

...ARE U COLOUR BLIND...IMPORTANT!!!...

SALAM TO ALL, HOPE EVERYONE HAD A GREAT HOLIDAY AND WEEKENDS, HAPPY WORKING :):):)

THIS IS GOOD. LET ME KNOW HOW YOU DO.



I MISSED 1, THE LAST ONE - !





***opppssss.....almost forgot, pls on yr speaker ya :):):)***

8 comments:

Shopaholic Mama said...

nasib baik tak on speaker!
if not, double terperanjat!

rillys said...

happy working too!

Kasawari said...

aduhaiiiiiii.. beriya kasawari nak teka nombor last tu.. sambil tenung2 lagi.. perghhhh.. terkezuttt seh...

Blushwax said...

Bahahaha! Dah agak dah when you suruh on speaker. Hehe. Terperanjat berok.....lagi2 buat mlm2 macam ni. Hehe.

Ummi Lily... said...

as salam sis moralle...

nice blog! all flowery with butterfly plak tu... i loooooove butterfly!! anyway, i know ur blog thru shopaholic mama's, otak belacan's n also zaharah's... hee hee... da link ur blog to mine pon... hope we cud b frens... b c-ing more of ur blog sooooon... =)

Moralle said...

sm, haha...iyo, me kenek sey...


rillys, u to dearie...


kasawari, hahaha, nasib baik tak preggy, terberanak pulak nanti...


raf, ni tak seteruk mana, I've got one yg the worst, leh pengsan, lagi mencari mana I put it, haiiii...


ummi, nice knowing u to, thanks datang ziarah to my blog, I'll link yrs to ya...

Ceera said...

akak jahattttttt

masa cakap suh on speaker, saya dah agak dah.. mesti benda2 menakutkan nie..

Moralle said...

ceera, hehehe........ni tak seberaper tau laling, nanti godek yg lagi beshhh nyer, alamak lupa ciput tak dah kah :)