Thursday, May 21, 2009

...WHAT HAPPENED IN BATAM...

Issues yg menyakitkan hati dan membuat kami emo sekejap while in Batam...........dapatkan laporan lengkap di sini...........

9 comments:

rasp said...

ooooo gitu critenya...
a'ah sis, if i kat situ, masa mula2 kena sound system, mesti i rasa agak kelakar tapi bila think balik, hangen gak aaaa..

she should be professional not emotional tak menentu kan sis...

Gembo said...

Mrs G: I don't know if I should say this but I actually imagined the kecohness and then this gorilla of an officer pekik BE QUIET! Oh..the look on all of ur faces - priceless! It made me snigger a bit..ok..ok...laugh out loud..! Anyway, memang tak patut macam tu..well, let's say perangai cam ni mane mane pun ade...;p

Moralle said...

rasp, we were like school kids kenek marah ngan cikgu.....lawak jugak but still cam fed-up after that...tak patut kan....haiiii..


mrs g, really we all memang so kecoh, dari awal hingga akhir, agaknyer memang padan jugak kenek BE QUIET... but still jangan lah nak pekik cam histeria pulak the officer....u can c the looks at her face.....cam mak kucing, hahaha...

Shopaholic Mama said...

next time kena suruh Indra kawai-kan kat Chin*y*,kasi buang 'suay' gitu!

But the male officers are usually very nice, mcm kat JB checkpoint.

Moralle said...

sm, waste karen jer sis kawai-kan kat dia, hahaha...

atty's said...

oh gitu citernya ye sis..tc sis..

SiS-lin said...

lor ape cite ni? jap2 nk pi baca dulu...hehehe

Mommy Lily said...

kita pun nak baca gak. nanti komen lagi

byee sis

Moralle said...

attys, ah ah yo, itew lah kisahnyer...


lin, baca jangan tak baca, hehe...


mommy lily, hehe..