Monday, May 11, 2009

...CARA SELAMAT SEMBUNYIKAN PASSWORD...

Hi all, something to share with, to those yg suka sangat berblogging during office hrs, n also yg at home, dont want to be disturb by hubby or the kids, sila lah follow cara-cara yg di tunjuk ajar yer...........


No one can see your passwords or whatever you're typing No one can see whatever you're typing or which website you're surfing
And the Ultimate is...syoknessss


So which one will u choose..............

hahaha................pak cik ni pun ketawa gelak...........I chose the last pic.......so privacy seyyyy...


11 comments:

Amy said...

salam sis,
hahaha me too kalau boleh nak choose yg d last 1. hak3 tp pak cik tuh lg la btkan i tergelak tau.adoi la cam2 u ni sis..Hepi monday sis!! ops! hepi belated mother's day to u sista!! smga sntiasa jdik vouge's mother!

Ceera said...

hahahaha

sabar ajer la..

rillys said...

haha...sampai gitu sekali!

rasp said...

ngehehehehehe mmg funny sis! punya lah nak berahsia ek :D

Me, Mrs Taj said...

all this 3 pics buat me pecah perut gelak..huuhuhu especially bila nengok pic no 3 tu..idea yg bgs tu sis! hahaha kat spore ada jual ka? isk isk isk

Moralle said...

amy, betul-betul privacy kan, thanks for the wish dear...


ceera, tau tak per kan, hehe...


rasp, bleh ker buat camtu kat umah, aderkan sapphire menyelit kat sebelah dalam gak, hahaha...


mrs taj, oh u kenek order sis...takes abt 1 to 2 mths to get it, hahaha...

atty's said...

salam sis mar..

buat atty golak besau je ni hah..gelak sambil guling2 atty tau!!

Moralle said...

attys, hahaha....sis jangan jatuh kerusi sudah k, adekang awak pulak yg kenek gelak kat saner, hehe...

Shopaholic Mama said...

kak I nak order yg last tu!

Moralle said...

sm, roger, waiting list, yrs be ready in 2 mths time :)

PerantauSepi1306 said...

wakakakakakaa... nak gelak gilosss nengok, giler dasat nak sorok password...