Tuesday, August 5, 2008

...........?????? ALAHAI................

Macammana ni ???????????

Works berlambak-lambak, story nak berblogging pun tak der, benganggggg betul lah ):

Tak syok kalau tak update ini blog, tak de story pun mesti nak create one kan :)

I just came back from Lunch with Matilda, late lunch for us. Went out at 1.30, came back at 2.45. Ok lah tu, tak melampaui batas, lagipun boss ku yg sengal tu tak de at office.

We didnt eat anything but went shopping sikit-sikit sahaja. Our personal barang-barang. Reached office, Matilda went to the canteen to buy foods, I tumpang sekaki kirim her bee hoon goreng.

After I makan lunch rasa ngntuk yg teramat sangat sekali, macam ular betul lah, dah kenyang now tak leh nak work pulak.

Well cant wait for Thursday, I will be on half day leave. Going in to JB to do few things with hubby. But hubby will only fetch me there, then he is on his own, hehehe, boleh gitu.............. tentu lah boleh, cause hubby tahu that this time he cant be with me, tak kenek tempat, lagipun my darling to very understanding, he alrite punyer lah :) "Muachhhhhhhhhssssssss...........sayang ngan ayah"

Well itu sahaja my story mory yg tak seberapa dan segairah mana, janji I update :)





12 comments:

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

kak rose pun selalu alami menda cam ni, lepas makan aje mesti ngantuk

viruspadu said...

yes

satu hari mesti nak kena update kan

kalau tak rasa tak best jer :p

rasp said...

inilah blogger tegar...kemestian utk update walau no story morry *ihiks* clap clap..bravo!

uiks..ke jb..business & meeting2 kwn bloggers gak ke? going to ur sis's place perhaps..

moralle said...

CB, tu lah dia kan, tu sebab sumtimes malas nak makan lunch, but perut ni krak krok pulak, hmmm susah lah, ni nak pekena Black thick coffee baru jalan..... :)

moralle said...

Hi VP, tak de cite pun macam harus gitu, satu kehilangan yg teramat sangat kalau tak update :)

moralle said...

Rasp, tegar kadang-kadang bergegar jugak boring tak de bahan cite :)

Few things to do lah dearie, mtg my fren nak amik sample from her, maklumlah nak posa ni, than nak meet adik-adik I dari KL, well they r coming down to JB so ingat nak lah jumpa kejap kan, macam windu gitu, thannnnnnn baru gi umah my sis kejap, ade hal jugak, tekaan u mengena ajer tau :)

Aien cute said...

erm... biasalah tu kak. Aien pun macam tu ngak, bila dah makan jer rasa ngantuk, tapi tak nak pulak badan nie membesar... keding macam tu ngak! bila la badan nie nak besar...

thursday nie akak jadi turun ker? wah... rasa macam tak sabar pulak nak jumpa ngan akak.. muah.. muah...

moralle said...

Aein, bagus lah makan banyak tak membesar, macam akak ni nak kenek control gitew lorrr.......nanti over makan, naik nyer berkilo-kilo, takuttttttt bangettttt abang larikkkkkkkk *ihiks*

Insyaallah jadi, leave pun dah approve, jangan lupa sms where n when okayyy.......

IdaShah said...

dah mcm wartawan kita nih
hari2 kena tulis citer hehehe

Shopaholic Mama said...

at least you update, short entry pun jadilah, unlike me, sometimes no idea no mood no time.....

atty's said...

mesti nak update gak walupun takde story..ltk gambo pun jadik.

moralle said...

idashah, wartawan yg harus ade story hari-hari kan yang, hehehe :)


mama, kalau tak update tak lengkap gitew kehidupanku, camna okay tak rangkap kata tu, hehehe :)


Hi atty's, ah ah lah yang, kalau tak de story mory tu, ltkan ajer ape-ape pics kat blog, janji berupdate kan, buat jer story mory janji update jugak :)