Monday, August 25, 2008

...LETHARGY...

Assalammualaikum u all semua, today I macam orang sakit but tak sakit.

I felt lethargy sangat, my head spinning may b because I tak makan. I today membayar puasa, macam small kids jugak kan, baru 1.30pm rasa dah semacam, betul-betul menggugat puasa ku.....

But I need to stay strong, few more days left for me to bayar my puasa. Begitu kejap jer masa berlalu Ramadhan akan menjelma lagi, 7 more days to go. So sesiapa yg belum habis membayar tu sila-sila kan lah membayar kalau termampu .....

Kak Yana pun fasting, her last one to pay back today, mine few more days, mudah-mudahan di beri kesihatan untuk membayar sebelum Ramadhan.

With works yg tak habis-habis ni, lagi membuat I felt very tired sekali, hmmmmmmmmm cobaannnnnnn..................







7 comments:

Shopaholic Mama said...

Sabar Sis, all the best! Nasib baik I siang2 dah bayar. usually I do it time Raya & puasa 6 sekali pasal my body & mind still in puasa mode. Kalau nak bayar after that, byk cabaran for me, haha!

rasp said...

Sis, byk2 sabar & istigfar! insyaAllah selesai nanti! I last week selesai posa 1 month.. Last year ramadhan i dalam pantang :)
Slamat berposa & berbuka nanti iye!

atty's said...

insyallah sis mesti berjaya abiskan..posa..
selamat berbuka posa.

moralle said...

mama, my problem only 1, pening kepala, pasal menahan lapar dahaga ni tak kisahlah sangat tapi bila kenek sakit kepala ni macam nak give up .....


rasp, kepala yg macam nak pecah ni, pengsan jugak u bayar balik 1 mth, but if u start as early as possible tak der hal lah kan sis, salute kat u tau :)

moralle said...

atty's, thanks dearie, insyaallah, ni semua cobaannnnnnn...........

Aien cute said...

sabar yer.. adat lah bila time posa memang rasa letih dan penat. Maklumlah tenaga tak ada. Tapi org kata bila kita posa, keletihan kita tu dia bagi pada mereka yang posa. Insya'Allah...

Aien pun tak try lagi nie.. ingat nak posa sebelom start posa, sajer nak biasakan perut nie berpuasa.

moralle said...

aein, alhamdulillah, walaupun kepala pening 1 whole day kat opis, kerja banyak bertambah ngan penatnyer lagi, tapi cekalkan hati semuanyer dapat di atasi....