Wednesday, August 13, 2008

....... MAKE-OVER ME.............

Not that I m sooooooooo free, but just want to release my tensions. Tried to c if I'm still creative enough. Years back when I work as a PA, I used to design slides for presentations, multimedia presentations, be it for teambuilding activities, mgmt meeting, etc and etc.

Its being sooooooooooo long, very very long I didnt do all these, so this is what I came out with, feel free to laugh its alrite, ku tak kisah.....................just being bored :)


Special Limited Edition stamp, interested pls email me directly :)

13 comments:

Aien cute said...

wah.. pandai akak edit picture! nie akak guna hp ker? Siap ada special limited edition stamp lagi.

Meh ar sini pos kat aien.. leh wat collection bukan senang tau!

muah... muah.. muah...

Nem0 o0h Nem0 said...

akk nk jugak stamp tu.... =)

Shopaholic Mama said...

maybe you can also rel;ease tension by helping kemas2 my office.. then pengsan together lah hahas.

no wonder you pandai create slides... very creative!

moralle said...

Aein, alah biase-biase jer ape, kalau tengok lain-lain bloggers lagi canggih-canggih, ni cuma nak saja-saja jer, nak ilangkan tensions, nak stamp tu eh, alamak dah habis stock ah, hehehe


Nemo, sowie stock dah habis, lambat order kot, hehehe

moralle said...

Mama, I dah pengsan dulu tau tengok yr opis, if I help u there, I terus KO :)

I lebih suka work as PA, soka do all these, dolu-dolu slalu dapat pujian with my boss, **ihiksss**, tapi kalau ade software for it,semua orang pun leh bikin, just imagine extra sikit jer lagi :)

Noris said...

cantek lah... ajarlah mcm ner nak wat

moralle said...

Nor, nanti I email u k, software nyer pun blogger yg britau I, dah tu hentam jer lah camna nak bikin, I think most bloggers pun pakai this software for photos editing lah Nor, kite jer yg baru tahu, hehehe.........

eedany said...

sangat cute lah akak...

esp. yg pakai sunnies kuning tu...

:)

moralle said...

eedany, hahaha cute ker, malu gitew.......:)

rillys said...

yess..u do look very bored..indeed! hehe..but u look cute lah in that way..:D

moralle said...

Rillys, kes bored lah pasal buat camtu, hehehe........

rasp said...

wah sis u very good at editing ek..me tak pandai tu semua tu my pics very straight forward je! *ihiks* i ni kan buta IT..leh pinjam specs u tak..maybe then tak buta *ihiks*

moralle said...

Rasp, kalakor lah pulak, nanti I gi KL I bawakkan spec I ni for u.....

Ni simple editing lah kot, ade yg lagi canggih-canggih lagi tau :)