Tuesday, August 19, 2008

...HMMM NO LIKE VERY BZ...

Ha ha what a singlish, actually I'm very bz or should I say damn bzzzzzzzzz today ):

Had nothing good or power to update my blog but just letting frens know that I'm bz today.......so I might or might not hv the chance to visit bloggers blog, if I managed to visit that means I curi-curi to blog hop.

But than, I want to show-off my trophy to u all boleh kannnnn :) yesterday night while all the kids was asleep and me had nothing to do, nothing interesting to watch on TV, while waiting for hubby to come back from work, I tried to find my precious one and only trophy that I have kept, hehehe, one and only okayyyy, tu pun dah berhabuk di simpan kat almari.

At last I got it, kesian trophy tu, hiding in hubby wardrobe, merajuk agaknyer tak di jaga. I took it out, bersihkan and snap photo of it.

If u all still can remember, my entry on Ratu Merak Kayangan, so this is the trophy for all finalist. I'm going to ask hubby to polish it sampai kilat than will display it kat luar, this time not inside the wardrobe.





12 comments:

Shopaholic Mama said...

yep correct, what for nak perap kat cupboard. its something that should be displayed & be proud of. Tak semua yg berani (termasuk I) masuk contest tau! Bravo Sis!

moralle said...

mama, terperanjat beruk I, baru update dah comments, r u on standby 24hrs, hahaha.......

U r right jugak, I should be proud of what I hv achieved kan, walaupun tak de trophy to menara gading, I ade trophy to show my beauty, sorry terperasan pulak :)

[LADYKiKi] said...

wahh ratu merak kayangan..

untuk tahun 2008 ni ade tak award tu bagi kat sape2.. hehe calon2 nya?? hehehhe leh ar masuk dlm finalist ni.. keh kehheh

rasp said...

that's the way *ahak ahak*
i like it *ahak ahak*! :D

like sis SHM said, jgn2 perap, be proud of it, tak semua yg brani masuk (termasuk SHM & myself)...

hats off to you sis *clap clap*

Ceera said...

fuyoooooooo...

siap ada trophy eh..

bestnya, kenangan terindah gitu kan..

rillys said...

tu dia siap dpt award..u mmg cantik wuttt...

moralle said...

kiki, okeylah akak calonkan kiki for 2008 finalist lah eh :)


rasp, **ahak ahaks** :) sungguh teruja gitew kan........
Ape kata kite bikin ratu bloggers pulak,category anak dara ngan mak dara, wakakaka.............

moralle said...

ceera, kenangan yg tak boleh ku padamkan dari ingatan, nak nak time salah jalan, hahaha, if not dah dapat title ratu kot :)


rillys, jangan lah puji-puji, malu gitew **wink wink**

eedany said...

Wah Ratu Merak Kayangan...

Akak memang lawa orangnya.

Simpan baik2 esok lusa boleh tengok2 jeling2...

:)

moralle said...

eedany, oh tu dulu laling dah 19 yrs berlalu,sekarang dah kerepot lorrr....

kalau di jeling slalu macam terkilan pulak nak masuk ratu mak dara nanti, hehehe........

Mommy Lily said...

mmg patut la dapat award...moralle mmg cantekkk
mantain lak tu

moralle said...

mommy, dah tak maintain lah mommy, dah over sana dan sini, kalau dulu masih slim mlim :)