Thursday, August 21, 2008

....BREAKFAST...

I'm definitely going to be in a messy conditions today looking for old docs so I am well prepared, I had curry puffs for breakfast with coffee sui tai :)

Yesterday I managed to list down all the docs involved that I need to find, invoice no, purchase order no, shipping docs no., so today the hunt will start, hopefully I can gather everything by today, tomorrow is my deadline.

Hope u all hv a great day ahead :)





17 comments:

atty's said...

ujan2 ni lapar tgk karipap..

moralle said...

ooo sana ujan ker, sini pun frm mrng dah ujan, sejok, kenek kopi ngan karipap power jugak :)

rasp said...

sedap nampak itu curry puffs..yummy!

happy hunting sis!

moralle said...

rasp, treasure hunt lagi best tau, dari hunting for these stupid docs ......

Shopaholic Mama said...

Teringat time masa I hunting for that R109 receipt... me for the car but you for the boat!

moralle said...

mama, tedious sis, nearly 1/2 a million laling, ayohhhhhhh going gong gong already..........

[LADYKiKi] said...

currypap sedap arrrr

nasazfrog... said...

akak neh mmg suka currypuff heh... layan ngn kopi,,, best gak kan..

moralle said...

nasaz, favourite tu yang, especially yg sardines, tapi kalau its kentang, tapi intinyer sodap, jalan jugak, kenek ngan kopi panas lagi, hmmmmmmm sodap bangett

moralle said...

kiki, hmmm sodap kan currypap :)

zie said...

setappnyer karipap....I will get that after my confinement. He he ....

Anyway, I know you can surely do it Kak Moralle.

moralle said...

zie, thanks laling, hw r u, lepas confinement leh makan banyak2 k, tapi now pun okay perrrr :)

rillys said...

happy 'hunting'..hehe

eedany said...

eedany pun suka sangat minum coffee...

macam addicted tau.

Happy Weekend akak.

Aien cute said...

sedapnya ngok karipap tu.. terus aien rasa lapar?

iera jom kita turun mamam... hehehe.. windu kat akak. Muah.. muah...

moralle said...

rillys, treasure hunt lagi best yang :)

moralle said...

eedany, wah kite ade persamaan ni, akak pun addicted to coffee, kalau kat opis at least 3 to 4 cups tau, kat umah jangan lah cakap, happy wkend to u 2 :)


aein, gi lah makan, nanti kelaparan pulak, akak pun windu kat u all, muachhsssss.........