Thursday, August 28, 2008

....DONT GELAK OKAYYY...

I'm counting the days again for our precious and everlasting marriage, insyaallah. Its 7 more days to go :)

I nak tayang semula our nostalgic pics yg I managed to find, there are more nostalgic photos of us but malas pulak nak selongkar album yg bertimbun, so I just snap yg ternampak depan mata jer, these are years back when we are dating :)

Insyaallah this year kami akan menyambut nye di bulan Ramadhan yg lagi suci dan mulia .....

14 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

lainyer muka akk..
tp gmbr yg pertm tu nmpk sm la,=)

rillys said...

sis..bln anniversary kita sama! mine is on 2nd sept..urs? semoga lebih diberkati anniversary dibln ramadhan ni..aminn

rasp said...

wow! u both look sssoooo different lah :D
terkenang zaman dolu2 :D

LayarLara Legendary Of Journey said...

amboiii terkenang2... tapi u nampak awet muda lah sis.. salam kenal!

moralle said...

nemo, dolu-dolu masih cun gitew, skarang dah tak cun ):


rillys, oh mine is on the 3rd...insyaallah sama-sama kite berdoa semoga kite kekal hingga ke akhir hayat :)


rasp, memang diff, lebih-lebih lagi Mr M, kudut jer that time,now dah over sikit :)

moralle said...

layarlara legendary of journey, salam kenal dearie, awet muda sebab banyak makan jamu kot, hehehe :)

Ceera said...

yang last tu gambar akak eh? cam lain plak rupenya...

Shopaholic Mama said...

So romantic... time tunang, you looked happy betul. Nanti you post pics time kawin pulak ok!

Kasawari said...

wah.. kira mat motor gak eh abang tu.. berapa cc superbike tu.. he he..

semoga keberkatan Ramadhan ini akan menjadikan you dan abang sentiasa diberkati oleh NYA.. selamat menyambut ulang tahun dan bulan Ramadhan al-Mubarak..

Ted said...

lainnye sis....especially ur hubby...sungguh tak kenal..hiks! :D

PerantauSepi1306 said...

wuhoooo... dating naik moto besau tu... nostalgia kan tgk gambar lama ni.. u look so sweetlah, ada iras2 cam my sis plak..

moralle said...

ceera, akak lah yang, tak kan my duplicate pulak, tu over gembira, hehehe........


mama, in my thoughts already lah dear, nak tempek gambar kawin pulak nanti, but the search nanti yg malas pulak, probably over this wkend :)

moralle said...

kasawari, my hubby dolu-dolu from his NS period memang ade join group jugak, kite soka-soka jer joint them during wkends or if ade masa, me pulak menyibuk-nyibuk jer ikut....i think its 400 cc kot....

thank you for the advance wish and selamat menyambut ramadhan to u n family 2 :)

moralle said...

ted, tu lah dia, my hubby dulu dan sekarang memang lain bangettt, even the kids if c their dad photos time muda-muda ketawa cam nak aper jer :)


perantausepi, if kenang zaman dulu-dulu macam best gitu, kalau leh turn back the clock, I'm the first one to do it agaknyer, oh yer ker I iras2 yr sis, pelanduk dua serupa kot :)