Monday, August 18, 2008

.. LOVING U ....

This morning tak sabar-sabar I hand-over to hubby his bday gift :)

"Happy Bday ayah" semoga ayah sentiasa happy, panjang umur, di murahkan rezki, di beri kesihatan dan mencintai ibu setiap hari dan setiap masa sehingga ke akhir hayat.......... that is what I wrote in his bday card :)

U know where I gave hubby the gift?????? kat depan pintu rumah, hehehe.......... we all dah nak keluar antar Aqil to sis house than hubby will go to work after that, I pun took the opportunity to give it to him. He was surprised jugak, tak sangka dapat gift kat depan pintu agaknyer. His first comments, asal beli-beli gift, kan waste money. But than he pun tak sabar-sabar nak bukak ngan Aqil. But before that, warm kisses from him terbang ke pipi I, left and right ***ihiksss*** "thanks dear for the gift" words that came out from his mouth :)

Before we all naik kereta sempat hubby open the presey kat bawah void deck, si kecik tu pestering his ayah to open the gift, dia yg tak sabar-sabar. Than I asked them to pose lah sikit with my gift.

Kesimpulan nyer, pemberian I amat di hargai oleh suami tersayang, thanks to RASP yg beri I suggestion for the ring. On the spot he used the ring and the other 2 rings from his father yg dah berkurun lamanyer di tanggalkan dan di simpan sebagai kenangan.

He even sempat to say that pandai I tipu dia pasal project my daughter with the ring, thanks to SM for the suggestion, it works really superb :)

snap this last wk right after I bought the gift



16 comments:

Ceera said...

alahai, so sweet ar kak..

mesti hubby always pakai ring tu.. =P

rasp said...

HAPPY BIRTHDAY TO MR M.... smoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezki, berbahgia di samping MRS M & anak2 hingga ke cucu cicit dan diberkati Allah swt!!!

eeeee best kan surprise2 ni!! & i loike the ring's design..nice!!

[LADYKiKi] said...

wahhh... mesti bangga hubby akak dpt peyzen tu..

rillys said...

so touching! happy for both of u

moralle said...

Ceera, hubby terus pakai after bukak itu present lah yang :)


Rasp, thanks laling for the wishes, insyaallah nanti I sampaikan pada Mr M :)

Design tu latest, lucky jugak when I came to buy baru jer the sale guy keluarkan from their latest collections.........

Shopaholic Mama said...

Minta ampun Mr M. Not that I nak ajar menipu, but begitulah kaedahnya kalau plan nak successful! Happy Birthday & semoga rezeki you & yr family bertambah.

Sis, next time kalau dia punya turn pulak buat 'research' mcm gini, you jgn hek-hok, just give all yr fingers voluntarily!

moralle said...

kiki, thanks dearie, akak hope pun dia happy sangat, 1st time kasi ring :)


rillys, thanks dear :)

moralle said...

mama, hahaha, betul tu, all the fingers I kasi contoh nanti :)

btw, thanks for the wishes, nanti Mdm M britau Mr M k, n also britau Mr M all these 'research' is frm Mdm SM, hehehe....

iNi DunIakU said...

epi burfday to ur hubby..

tantek la itu ring...

moralle said...

ini duniaku, hi hi thanks for the wishes :)

simple jer but new collection....

atty's said...

happy birthday to MR M...

selalu gitu kan ..kalo beli hadiah tuk hubby..nanti hubby mesti ckp..buat per bazir2 kan duit..heeeh..

Ted said...

Happy bday to MR M... semoga dipanjangkan usia..sehat..dan murah rezeki...semoga kasih sayang sis dan abg berkekalan hingga ke syurga..aminnn :)

moralle said...

atty's, to them yg penting isteri and anak-anak, they all tak tukar bertahun pun tak per, thanks for the wish dearie :)

moralle said...

ted, thanks laling for the wishes and doa :)

zie said...

alahai so sweeeeeeeeeetttt....lagik bertambah sayang ur hubby kat kak moralle.....sweet la ...

moralle said...

zie, hopefully kasih sayang bekekalan hingga ke akhir hayat kan, insyaallah :)