Monday, February 16, 2009

...KEKASIH KEKASIH KU...

Salam Monday blues to all...........today moralle really tak der mood nak bekerja.........masih ngantuk seyyyyy..............so fast wkends berlalu ):

I spend my sat with my lovely dovey lovers.......................hai hai, sampai tak ingat nak balik woiiii.......reached home darling ku sudah sleep, but the kiddos still waiting for the mommy, sayang anak-anak ku semua, sowei ibu terlambat sikittttttttt jer, terover sudah, ingatkan masih single mingle, hehe...

Nearly cancel my appt to meet them, Aqil was not well on Friday, he was having stomach flu, vomiting sampai tak ingat dunia anak ku ini, so I hv to sent him to the night clinic, alhamdulillah, Saturday morning he looks ok, I went for my qtrly medical check-up than went home first before I keluar lagi in the late afternoon.

Yup, I went out with them...........lets just c the pics ya, most of it pun from nad cam, malas nak story mory in details, full stories please visit here

me n D, sm princess

kak Latifah n nad

me n sm

nad n indra

indra Toyota Harrier that can fits 7 of us

i love this pics, sungguh tak malu

nad, ni bukan tunggu makan yer, we r enjoying the atmosphere at Kampong Glam sambil mama sedang thinking abt my love ones at home, hahaha

gediks - gediks

suka nyer diaaaaaaaaa.....

last pics of us taken by D before we left K. Glam Cafe

Leaving K. Glam to Victory to buy Murtabak after the lovely night with the gangs

It was a very memorable an lovely night for me to be with them, and opssssssssss there will be another lovely night otw, insyaallah


My Sunday was at home the whole morning as usual, house work day, than around 5.30 went out to hubby kazen place for cukur rambut with MIL n FIL. Couple ni dah 10 yrs married, alhamdulillah dapat jugak cahayamata, gegirl, tak sempat nak snap photo, cause cam dah penat gitew.

the girls with Atuk n Nenek

Frm Yishun we went to MIL house kejap, nak amik lauk, MIL masak lemak nangka, borak-borak a while, left her place at 9.30.



10 comments:

rasp said...

wow sis...look sooo happening gitu..bestnya..

i tgk pics sm tu, nasi dikurangkan..patutlah slim ek..kalo i dah ditambahkan hehehehe

suka sgt i see all the pics..very cheerful and happy semuanya :D

Pato N Pearl said...

it was sure one lovely meet up!!! Hari ni kat Kandahar Street..esok esok...mana punya street pulak kan..wakakkakakakah..Kawai tetap kawai babe... ;)

IN

Me, Mrs Taj said...

waahhh jalan2 cari mkn rupanya..

mesti happening that time kn? maklumla seme mak2 dara kluar menggediks maka riuh la suasana..hhihihih

PerantauSepi1306 said...

wahhhh syiokkkk tu..ronda sakan sis ye... hehehehe

Otak Belacan said...

MAK MAK DARA?

APA? APAAAA? MRS TAJ?

MAAAKKK DARAAA???

omg.

Nad anak dara okay. Belum jadi mak pon hok.

Shopaholic Mama said...

Terperanjat kejap! I ingatkan title - Kekasih Gelap Ku !

Sorry to yr hubby pasal kita kidnap you sampai malam! Ampun tuanku!!

atty's said...

syiok ar sis..leh hang out ngn member..
tgk sis kuar ngn member tingat member lama

~Eila @ Along~ said...

wahh sis..hang out macam zamn remaja gituu..hehe..neway..like ur blouse..sweet sgt2..

Moralle said...

rasp, tu lah happening kan, memang sis kiter tu sikit jer makan, nak jaga badan, hehehe...


indra, syokkkk bangetttt, so enjoyable gitew, lama sis tak lepak camni tau......next time mana-mana street pun boleh, hahaha...


mrs taj, ah ah best, haippp tak semua mak dara tau, nanti ader yg marah pulak, hehe...


ps, ronda-ronda kota singa :)


nad, tu lah, nanti mama marah tu mrs taj tau, hahaha...

Moralle said...

sm, nanti kalau dah kekasih gelap, pehal pulak sis, the first and the last lah I leh kluar with permission, hahaha....oh itu husband kenek keja the next day...so kenek titun dulu :)


attys, once a while dear, need the break :)


eila, memang macam best gitew, teringat time anak2 dara dulu...btw baju tu di rembat on Friday itself, sebab tak der baju yg baru nak pakai to lepak with the vogueeeeeeee ladies, hahaha...