Thursday, February 19, 2009

...VERY ENTHUSIASM...

Aqil is very fond of singing, songs that he sang are all the latest hits okayyyy.......watching sinetron with me pun he can remember the song, like sinetron Isteri untuk Suamiku, Suci and Cinta Fitri.

English song pulak from Linkin Park, What I've done, My Heart and also ade few more which I cant remember the title. For Malay song lagi famous amos tau, like Cinta Arjuna from Aliff Aziz, Pencinta Wanita and so on lah..........banyak jugak kot........I cant remember the title, hehe..

And now he is so enthusiast with the Singapore National Anthem and pledge.....so yesterday night he wants me to listen to him singing, I sempat jugak recorded for uols to listen...silalah tune the volume yer :)

10 comments:

PerantauSepi1306 said...

wuhoooo.. leh masuk AF7 nie :D
apa lagi sis.. cepat2 wat special registration

Shopaholic Mama said...

aiyoh Sis, make sure Aqil jgn dengar lagu Irwan Syah "Aku tunggu Jandamu" - so tak sesuaiiii kalau dia nyanyi!

Moralle said...

ps, hahaha......lum cukup umur lah sis


sm, hmmmm nanti addicted pulak, susah lorrr...

rasp said...

*clap* *clap* very the semangat waja gitu! sis u waaaajjjiiibbb make sure this video is kept properly tau...10 years down the road, dia tgk balik, mesti suka!

Ceera said...

semangat ko si aqil tu.. suke tengok..

Moralle said...

rasp, semangat yg bekobar kobar, yup will simpan the video, nak kenek save dulu kat CD, thanks for reminding ya :)


ceera, cute kan dia :)

Me, Mrs Taj said...

huhuhu me igtkn dia nk nyanyi lagu linkin park td..

betol tu sis ann, klu dia nyanyi lagu aku tggu jandamu takut ayahnya nanyi sama..huhuhuh jgn marah ye sis

Moralle said...

mrs taj, lain kali linkin park lah yer.....nak dengar jugak ni lagu aku tunggu jandamu, hahaha...

rillys said...

semangat patriotik sungguh!
kids ni kan klau dpt menyanyi..enjoy sungguh..

Moralle said...

rillys, yup they really enjoyed singing kan ...