Monday, February 2, 2009

...TADAAAAAAAAAA...

Cantik kah????????????? vogue kah??????????????

Since the day I started blogging, this is my 1st changed in appearance..........hope uols like it ya....caused I love it soooooooo much, simple and nice.

And of course with the help from someone who is willingly to help mama moralle yg tak faham-faham camner nak change the background..........thanks nad for helping mama, especially with the header yg cun melecun tu, luv u lah laling :)

14 comments:

Shopaholic Mama said...

Yippeeeee, cantiiikk kak!!

I knew it you had something up yr sleeve when you private it!!

Ni mesti keje si Nad. We are lucky got Nad around. If not, no makeover for us lah!

Well done Nad!

Gembo said...

Mrs G: Refreshing change but Nenek? Nape nenek? Anyway, looks like Nad ni dah boleh start Graphics n Media service business.

Blushwax said...

ooohhh...nice!!! Nadh did a good job lah. Hmmm.....Nadh..aku nak jugak!!!

moralle said...

sm, thank uuuuuuu, u r right, without her hai entahlah bila kala nak makeover kan, hehe...


mrs G, thank uuuuuu, nape nenek ek, hmmmm sebab I memang pun dah jadi nenek, guess how many cucu I ader??? saja jer kot nak tukar image........I'll explain hw n why nanti yer...


raf, haha, cepat-cepat contact nad, she dah fully booked ni sampai yr end, kan kan nad :)

PerantauSepi1306 said...

wahhh dah siap renovation ye.. cantiklah sis.. simple but nice... yah sgt vogue okes nenek ni :D

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam sis

cantik-nye umah baru
so sweet ...

nie yg buat KP akan bloghop lagi dan lagi dan lagi dan lagi ...
hik hik hik

rasp said...

wow! da bomb lah umah baru nie...jeles i tau, sib baik nad tu kat sana if kat sini, mau i plak tempah dia ngehehehe... and sis u mmg vogue aaa :D

~ Lady ell ~ said...

sis..channtekkk.sesuai sangat ngan title nenek vogue tuh.erk,nenek ke..?cam tk percaya ah.

ell suka ngan wajah baru nih.:)

atty's said...

very de cantek sis..i like

Moralle said...

ps, thank u :).........dah tua sis, dah bercucu, hehe...


kp, okay slalu-slalu datang k, hehe...


rasp, nak kenek tempah tu sis, nad bz nowadays, haha.....


ell, ya allah ell, sis dah bercucu laling, dah 9 dah, coming soon another 1 dah jadi 10 cucu sis :)


attys, thanks sis :)

aFkaR'z said...

the header was soooo great!!!

sis, please do visit my new blog when u are free... i tak tahu cemana nak chance my link from the comments here.. takde choice

Kasawari said...

wah.. gerek seh.. cun nya template baru ni.. baru ler terangkat sikit.. he he

Erinsza said...

cantik sngt sis... I suka.

nmpk vogue tau

Lily Satrina ® said...

❤ assalamualaikum. kak.
alahai....lawanya blog..pink color.
kena dgn tema valentine ni.

❤ sorry sgt. balik kg. kg ada internt tp internet slow. malas. tu yg jadinya bersarang blog kami.

❤ apa-pun, tya balik dekat sebulan. sempat tgk istri utk suamiku. hahhahaah. tp syg nak tinggal. bila balik sini, asyik teringat je dkt reva dgn al tu.

❤ nanti tya update blog ni. kepala kusut sekarang. tgh snowstorm kat London ni.

❤ slm sayang