Wednesday, February 4, 2009

...POWER RANGERS VS BEN 10...

No story mory uols, I took these pics of Aqil's underware 2 wks ago.....hahahaha.....sajer jer kot nak show-off his new underware :)

Aqil cant made up his mind which one to buy, he loves both, at last hv to buy 2 sets for him, no kidding okay, price for 3 pcs of Power Rangers brief cost at S$10.50, same with Ben 10, his brief cost me S$21.00, aduhhhhhhhhhhhhhh Aqil, next time ibu buy for you without any brand can....pasar malam brief.

but it looks cute kan

Going out a while during lunch for Aqil Parents Teachers Meeting with hubby, be back with his story from School later ya.

12 comments:

~Eila @ Along~ said...

sis..budak2 beli mahal2 pun takpe..org tgk ok je..kalo pak2 budak tu..lain le citer..hehehe

aFkaR'z said...

cakap kat aqil, next time if want to buy branded one, kuar umah pakai suar dalam jerk.. baru orang tahu dia pakai branded punya.. kekekeke

rasp said...

ni kena jadi cam superman nie..pakai underwear keluar baru u tak rasa rugi membeli :D

Moralle said...

eila, nasib baik tak der size bapaknyer, if not belik sedondon, wakakakaka....


afkarz, oh si kecik tu ader cakap camtu gak when i dok bising-bising kat dia, hehe...


rasp, hahaha...gud idea jugak kan :)

mummysyafie said...

my son kan sis..hari² nak pakai spender ben10. sib baik kat pasar malam leh dapat 15 tuk sepkt

Erinsza said...

perrrgh boleh tahan regenyer sis. Aqil nie boleh tahan taste dia, esok dah besar klu cari GIRLFRIEND mesti yg ADE STYLE..
hehehee

PerantauSepi1306 said...

adoyaiii.. tecik2 dah pandai pilih brand... costly gak tu kalo conv ke RM, tapi misti tahan lama kan sbb Q dia OK..

nasazfrog... said...

HAI KAKAKKU CAYANG... WINDU NYA KAT AWK... HIHIHIHI FUYOOO UNDER DIA GEREK LAH,,, ADER POWER RANGERS TUH... GANAS LA AQIL NEH..

Shopaholic Mama said...

memanglah Kak harga seluar budak lagi mahal dari adult. kalau anak perempuan pulak, nanti dia mintak Victoria Secret, lagi koyak poket kita!

Moralle said...

mummyshafie, tu lah heran ngan budak-budak ni semua, now Ben10 esok-esok tak tau aper pulak...


erinsza, dah besau, kasi makan mak pak dulu lah sis,hehehe...


ps, quality good sis, tapi kalau bleh nak cari yg harga murah sikit but good quality, banyak gak camtu, hehe...


nasaz, halo adikku cayang, camner baby, sihat ker....bila nak ketemuan jumpa baby ek, hehe..

reena said...

oppsss.... apekah itu spender....haha... spender superman takde ke sis??

Me, Mrs Taj said...

wajib beli dua kn? klu beli satu kesian la kat dia kat umah mesti teringat2 briefs yg lg satu tuh! heheheh