Tuesday, December 16, 2008

...APA ADER JER LAH...

Here it goes, I dont hv much time to update blog nowadays, I wrote ape ader jer lah, janji ader kan, nak berblog hop pun tak terhop-hop.......baru jer habis ku kadaq hopping here n there, ader yg ku tinggalkan jejak, ader yg ku baca terus hop to next blog...........so jangan lah uols think I tak menjengah or menjenguk k............ku masih ke rumah cyber mu, cuma seperti kilat ku sambar sana dan sini :)

My works right now betul-betul menggangu urusan blogging ku, tak habis-habis kot rasanye kerja-kerja kat office ni...............n nowadays my blood pressure hari-hari shoot up kat opis ni, all this because of someone, someone new yg made my blood pressure shoot up everyday.......sabor jer lah moralle oiiiiiiiiiii....nanti lain pulak citernyer ):

Cant wait for my short holiday somewhere nearby...............very excited to joint the MSJBox members event.................lots of new frens to meet and suai kenal :)

GTG...............work work work n work.............................kerja keras ni, beraper lah agaknyer imbalan yg ku dapat akhir tahun ni ??????????????

chop chop, ader photos of foods yg I snap yesterday evening, biaserlah, the big M melanda, so we all makan luar, our usual port, E kampung seafood corner..........sodap sangat tempat ni, ape yg uols nak makan semua ader di jual, tak yah nak go jauh-jauh cari makan .



18 comments:

dakchomey said...

nk tglkan tapak kaki,tapak kasut, tapak tgn kat sini...huhuh

rasp said...

mmg nowadays bz lah sis..end year lah kot.. me oso no time to hop hopping.. nak update pun cam kemalasan.. if u notis i nowadays..compile je gambar2 letak one shot..save time download, sampai camtu skali lah hahahahha

bestnye u dpt nak jumpa kengkawan baru..eksited i dengar..hehehhe

all the food looks super yummy!

AKO said...

cant wait to meet u too.... *wink*

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

sedapnya nampak semua makanan tu, dari x nak dinner, nengok gambor terus jadi lapar

atty's said...

hi sis,,,Singgah sat

sHwEeT ByAtcH said...

sis.. nmpk u bz sgt nowadays kan.. working all day..

it's occay but make sure jaga kesihatan.. *hugs*n*kisses*

[ LADYKiKi] said...

hye sis... sedap nye...

miss u

SiS-lin said...

best jgk ye klu big M tu dtg selalu,mkn sedap2 je tuh...keh3

Shopaholic Mama said...

Yeah you explained it well. Me too sometimes read but pasal kelam kabut nak hop jenguk kat rumah yg lain, so just beri salam aje. As long as we read & keep ourselves updated what's happening, it should be fine.

moralle said...

dakchomey, silalah jejaki selalu :)


rasp, I think so, yr end kot...me excited jugak, members MSJBox ni cam giler-giler gitu, hahaha...larikksssssss...foods nyer sodap sis, u datang sini I ajak gi k :)


ako, me to sis :)


cb88, dinner must eat tau sis :)


attys, hi hi...


dila, ah ah lah yang, insyaallah kesihatan alhamdulillah, thanks :)


kiki, miss u to sis, muachhhsssss....


sis-lin, serious sodap tau, yr next trip stay lama sikit I ajak u makan kat situ k :)


sm, read kelam kabut pun penat kan sis.........tapi tu lah, nak tau jugak citer dan perkembangan bloggers kite di seberang tambak kan :)

Erinsza said...

hi sis tak tinggalkan ape2 mknn utk I. hehehhehe

I like u muacchhhhhssss........

moralle said...

erinsza, hmmmm mai lah sini sis...nanti sis belanja.......muachhhsssssss...

zie said...

Kak Moralle,

The food is so yummyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy....mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....boleh plan nak makan apa malam nie...

PerantauSepi1306 said...

hehehehe samolah den.. tak nyompek nak lompat2 kan.. apa-apa pun food tetap nampak yummsss kan :D

moralle said...

zie, hehe sodap lah sis :)


ps, hehe, nak melompat pun tak nyompek kan sis.......foods to memang lah sodap sis, harganyer pun sodap jugak :)

~Eila @ Along~ said...

sis..nasi goreng kerang? tak pernah makan lagi..nampak sodap tu!!!

moralle said...

eila, ooooo sedap tau nasi goreng kerang ni, power ranger gitu :)

Blushwax said...

Sis....where is this place at? Macam nak try. Looks nice.