Friday, December 19, 2008

..POT LUCK WITH REDMUMMY.COM...

SURE HAPPENING, SURE GEREK, APER LAGI, YOK MARI YOK.......

I'm promoting this event on behalf of redmummy.com to all Singaporean bloggers and readers, well actually all over the world lah yer, bloggers that visit my blog , be it everyday readers or silent readers (perasan lagi)............if uols happen to be in KL for holiday ker, for work ker or for aper-aper tujuan yer......... come and joint redmummy.com with other bloggers for an exciting and memorable event dan jugak untuk mengiratkan lagi silaturrahim dia antara bloggers-bloggers di muka bumi ini........yesssssss attend lah event ini anda tak akan rugi lorrrr...........no payment needed, its free itu yg best nyer, .........but uols pun tahu lah kan, its potluck concept, so paham-paham lah sendiri yer :)

(Potluck????? can be anything, anything that can be shared with others, oh kalau yg datang serbu KL tu direct dari Singapore, bawak ler sumting yg agak-agak tahan untuk di kongsi bersama, to those yg dah berada di KL tu, pandai-pandai ler cari sumting to be shared yer........jangan lah tangan kosong jer :)

Date : Saturday, 27th Dec 2008
Time : 4pm to 6pm
Venue : Taman Putra Perdana Presint 1, Putrajaya

If uols berhajat to attend, just email yr attendance to potluck.redmummy@gmail.com and pls include these details :

Name :
URL if u hv a blog :
Nick yang selalu diberi di dalam redmummy.com jika anda bukan silent readers:
Jenis makanan yang akan dibawa :
Jumlah kehadhiran : (total no. of people attending lah gitu yer)
Mobile no. :

Datang lah beramai-ramai with yr love ones, frens, relatives, adik angkat or abang angkat or segala yg di angkat, lets make this event the best event of the year for everyone yg hadir, marilah bersalam-salaman, berpeluk-pelukan dan bercium-ciuman............oppsssssss terlebih sudah............

5 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

sis pegi ke nti???

~Eila @ Along~ said...

wah..bestnya potluck..ermm..

atty's said...

sis g tak nanti..
kalo g kita ketemuan ye..

Shopaholic Mama said...

I confirm 200% cant go lah Sis, pun ade hal 'domestic' yg sgt important to do, takut hubby merajuk lagi susah :)

moralle said...

n, tak pegi lah yang, ader event lain lah pulak........


eila, blehlah eila joint them, u kat KL kan......hmmmm ???


attys, hw I wished sis, memang teringin nak ketemuan, tetapiiiiii ku sudah di booked untuk event lain ):


sm, tu lah, kalau dekat tak per jugak kan, ni jauh nun di KL....me to definitely cannot attend jugak ...