Tuesday, December 23, 2008

..WAT TO STORY...

Aper nak story mory ek......selain dari bzzzzzzzz memanjang kat opis ni, my visitors yg masuk blog ni pun bored tak sudah........."si moralle ni cam tak der citer tau, asyik lah bz memanjang ngan office work dia" ):

Well memang pun bzzzzzzzzzz jugak today, but happy because I lunch with my love ones, hubby n my kids. This morning hubby drove me to work, cause he wants to settle the girls madrasah books. Than around 12.30 he came down with the kids to my office, we had lunch together at Sembawang.

Sajer jer taruk vain pic of Arin here

From Sembawang I fetched them back and drive the car to office. Hubby went to work at 2.30, the kiddos at home.

That's all my story ya, now I'm going back home, promised the kids to cook western today. Simple western foods, french fries, drumlets, hot dog and omelette for dinner.





12 comments:

Mommy Lily said...

betul kak oii..kdg2 tk tau ape nk di entry kan takut org bosan

susah juge nk jadik blogger tegar kan

rasp said...

me oso like u, slalu kata bz takut owg pikir 'dia ingat dia sorang jek bz' kan or takut owg bosan kan sis...but it's the truth kan..

love the vain pic of arin.. cute!

moralle said...

mommylily, camner nak jadi blogger tegar kan sis kalau tak update hari-hari, tak der benda nak story pun update jer lah, janji ader jejak kat sini :)


rasp, betul per kite bz, bukan main-main kan.........tak bz cakap bz, ape ke benda nyer betul tak...haha vain pot tau she :)

Me, Mrs Taj said...

betol tu sis..ada sesetgh org tu tak bz tapi dia gi bilang satu kampong dia bz..hampes kn? tak tau apa mslh dia..

Blushwax said...

Omelette. My Fav lah!

Shopaholic Mama said...

I am 1 good example TAK boleh jadi blogger tegar! Sometimes bila ada idea nak tulis, no time & busy woth work. But bila free, idea pun lari!

moralle said...

raf, hehe, our favourite to :)

moralle said...

mrs taj, buat penat jer nak berpura-pura bz, tak der faedah kan ...


sm, hehe....next time write it down, macam I, blogger kiasu, so nanti I can remember wat to write, notes kat HP pun jadi jugak :)

Erinsza said...

sis tu tak penting nak cari STORY yg penting sis ade story utk I.

JANJI kite ROCK. peace

muahhhhhhzzz

~Eila @ Along~ said...

sis..bz cr rezki..takpe...jgn bz bende lain..hihihi..neway enjoy ur holiday ye sis!

moralle said...

erinsza, oooo okay okay insyaallah k sis, rockkkkkkkkk seyyyy...


eila, betul jugak sis, penat lelah mencari rezki kan, u to enjoy yr holiday :)

reena said...

hahaha...dun worry sis...kite pon same sis... busy bebeno... nak buat cane... jd working mama... & the same time nak kena handle umah, bdk kecik, hubby, blog & etc... fuishhh...