Friday, December 19, 2008

..ITS READY...

TGIF.............so mood to work today agak2 kurang, boss pun tak masuk lagi.............probably later, if tak masuk lagi lah bagus nyer. Alhamdulillah kerja yg berlambak dah beransur kurang, tak habis lagi yer, cuma berkurangan sahaja :)

Yesterday I went out with Matilda to CausewayPoint, tujuan sebenar is to shop for office pantry stuffs, but we all cari kesempatan lah membelit. We had our lunch at Banquet than Matilda temankan I cari gifts for my upcoming event with MSJBox members.........27/12/2008....this event clash lah pulak with redmummy potluck event ):

Both events gerenti super happening and gerek, but I can only choose one, and its the MSJBox event, which I had confirmed before redmummy potluck event was announced. So to the redmummy potluck organizers, lain kali arrange lagi yer, so I bleh lah turun gelanggang join redmummy event pulak....

Well back to my MSJBox holiday camping, we need to prepare some gifts (untuk di exchange gitew) and I'm done with it, now nak kenek find shirt yg sedondon pulak.....we have to wear blue on Sat n red on Sun........this will be done during the wkend, shopping cari baju sedondon pulak.



HAPPY WKENDS TO ALL, ENJOY N HV A WONDERFUL WKENDS :)


4 comments:

Me, Mrs Taj said...

sis pun tak pegi potluck redmummy ek? same same la kite ye..

rasp said...

wah sungguh happening gitu sis nie! tak sabar nak dengar story mory..enjoy ur wkends!

moralle said...

mrs taj, tu lah, clash with event lain lah pulak, tak per lah, may b next time kot..


rasp, happening bangettt ni, nantikan story mory nyer next wk k, u to enjoy yr wkend :)

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. said...

salam sis

KP pun rasenya tak dapat gi tuk redmummy port luck sbb kena keje..
tgh cuba nak balik awal ...
dah lah ada 2 org celebrate chirstmas, 1 org gi holiday and 1 org lagi kahwin so mmg team tak cukup org

hope to hear fun at the MSJ box camp nanti ...

miss u