Wednesday, December 17, 2008

...SOOO LIKE IT...

Thanks laling rasp , thanks for the wonderful award, tersangat lah terharu mendapat award ini, tiada kata yg dapat I luahkan selain, I loveeeeeeeeee u lah sis :)

My blog rocks and the best blogging buddy, hmmmmmmmmm??????????? alah orang dah kasi I amik jer lah, if someone gave me this mestilah betul tu, hahaha, perasan betul kan :) oooooooooo I love this lady lah.....


Yeszzzzzzzzzzz there are rules to it, I nak follow rules lah okayyyyyyyy, blehkan ...


1. Pick 5 Bloggers that you consider as your best blogging buddies and deserves this award for their
contribution towards the blogging community, no matter what language.

2. State the name of the author of each blog as well as a link to each one’s blogs.

sis-lin
retna
erinsza
mrs taj
attys

(Why them???? because they r rocks to like me, hahaha, n uols pun semuanyer rock okayy)

3.Each blogger (upon acceptance) of this award should do a post and show the award on their blog and put the name and link to the blog that has given her/him the award.

4.Show these rules…SIMPLE!


P/S : of course this award goes back to my laling rasp , ikhlas from me and also sm, I cant forget u tau sis, I sengaja put it here sebab I knew u pun my best blogging buddy tau :)




8 comments:

Me, Mrs Taj said...

my blog rocks? owhhh tq a lot sis..terkejut bl me nengok my name terpapar kat situ...sayang u sis..mmuahsss...

atty's said...

wah..patut ler ..mcm terbau2 je sis..
thanks..laling..muaahhhh 10x..
lompat2 kegirangan nie.sambil tunjuk peace

Erinsza said...

THANK YOU SO MUCH sis, my blog Rocks? chaiyoklah.

sHwEeT ByAtcH said...

dianyer award pon rocks

Shopaholic Mama said...

Tks Sis, sooooo appreciate it! You & Sis Rasp totally rock the bomb lah...I cuma just a lil' pebble coz I update pun cuma once or twice weekly only:)

moralle said...

mrs taj, sama sama rock perrr, lap u to :)


attys, yeszaaaaa, lets rock it babe, muachhsssssss...


erinsza, tulus mulus dari hati ku :)


dila, betul2 rock kan sis :)


sm, kiter rock the bomb, u the kebom bom, hahaha........

ladyell said...

wah sis...u mmg sgt close dgn rasp kn..u deserve it sis!

moralle said...

ell, yup dearie, cyber frens ku yg ku sayang, dan semua pun sis sayang tau, muachhhssssss....