Wednesday, December 10, 2008

...BE ALERT...

Hi hi, I hv been bz as always, muak dan loya rasanye if everyday bz camni, but what to do, to earn the $$$$$$$ u hv to be strong n tegar....

By now u all might hv heard cerita tentang mommyLily, what happened to her blog, and I think she did leave comments to some bloggers supaya kite semua BERJAGA-JAGA DAN BERHATI-HATILAH...

For details u can click to this comments (scroll down to MommyLily comments) .....

TO MommyLily, dont quit sis............binalah hidup baru di alam cyber baru bersama kenangan yg baru, kerana kenangan lama akan tetap abadi :)

8 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

cian kt mami kn sis....

mummysyafie said...

dah banyak yang kena ni.. haja pun kena gak. yang pelik nya the same time kan..serentak lah pulak..

Mommy Lily said...

sis, thanks for the entry...
huhu...i'm so touched dgn kawan2 blogger semua yg sudi berkongsi suka duka ku ini....

mami ada buka blog utk lepaskan geram smentara mami mencari destinasi lain

http://lilysafiyya2.blogspot.com

please visit me here all my frens

aFkaR'z said...

me also turut bersimpati dengan mommylily...

wa manyak tatuttt looooooooo....!! tak mo tak mo tak mo jadi cenggitu jugakkk... TAK MO!!

moralle said...

n, ah ah lah sis, so kite semua hati-hati jugak lah..


mummyshafie, heran jugak ek camner jadi camni, hv to be more careful lah sis...


mommylily, kite kan sekampung di alam cycber sis.....u kenek kite pun terasa.....luv u will visit for sure yr new blog :)



afkar'z, seram kan sis, try to back-up lah if can, which I pun tak tahu camner nak bikin ni :)

rasp said...

takut je terjadik kat kita sis, nak nak i ni buta IT. sure blurr nye...

moralle said...

rasp, samer ler kite, soram jugak,buat back-up sis :)

Erinsza said...

I pun rasa simpati dgn nasib mummylilly tak sangkakan dlm dok berblog kite kena alert buat sesuatu supaya data kite tak hilang.