Friday, December 19, 2008

..KEZUTAN BANGETTT...

Terkejut, terharu, gembira.............my feelings di saat dan di ketika itew, when I knew that I'm going to receive sumting from someone that I never met before......we only communicate through comments box jer, but I'm sooooooooo touched with what I had received, not only for me but for my kiddos to.

Thanks sooooooooo much sis, the kids especially Aqil was so overjoyed with the control car that u had given him..........ulang sikit what he told his daddy on 17/12/2008 (night)... "Ayah, Aqil dapat control car tau, kawan ibu blogger kat KL post for Aqil"...........the girls, they love the gifts to sis....especially hair band tu, cute mute semuanyer and of course mine to, I love it :) ..........thanks again sis kerana bersusah payah menghantar parcel to Singapore for us, thou I know it cost a bomb jugak kan.

Gifts for us from sis perantausepi .....


6 comments:

rasp said...

sis, sis perantausepi mmg very thoughtful kan...

wah aqil mesti vroom vrooom vrooooom lah ek malam tu :D

atty's said...

sis perantau very kindly person..semoga murah rezeki..

Shopaholic Mama said...

very nice of Sis Perantausepi... semoga rezeki dia bertambah!

PerantauSepi1306 said...

alhamdulillah... sampei gak.. yelah tak pernah posto ke singapore kan risau gak.. tp ai nak ucapkan TQVM to my partner in crime sis Rasp sbb bagi address u hehehehehehe..

moralle said...

rasp, yes she is, terkejutzzzz jap I tau, oh Aqil dah sakan ngan keta tu sis :)


attys, insyaallah kan sis :)


sm, mudah-mudahan insyaallah kan sis :)


ps, sampai dengan selamat sis, i dah agak dah saper jugak lah partner u tu :)

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg...brooch buttrfly tuu sgttt cunnn....ai like...huhuhu..besh laa tu aqil dpt kete control...