Friday, February 29, 2008

HUJAN...... OH.....HUJAN.....LEKAS BERHENTI.....

Haaa, title kat atas tu, ingat tak dengan lagu hujan??? yeterday on the way home from work, hujan lebat sekali, drive pun harus berhati-hati, tak nampak jalanraya. Tapi sempat lah pulak snap dari dalam keta.

Yesterday 5.30 sharp i chow from office, dalam hujan yg lebat, go and fetch Aqil from Umi house (my sister). Lucky jugak, reached my sis place, hujan dah mula reda, kalau tak susah jugak I nak dukung Aqil dalam hujan yg lebat. Aqil everyday after school, bath, susu terus tidur. Maklumlah pagi dah bangun, than 1/2 day from 1 to 5 will be at school. Reached je car-park at my house hujan pun turun dengan lebatnye lagi. The girls balik dari school pun basah kuyup.

View from my house, hujan dah mula reda

Cuaca sejuk semalam, so ape lagi, as I mentioned in my blog, i nak sleep early, at 9pm sharp I dah masuk bobok. The girls pun satu hari kat school, dah kepenatan pun masuk tidur jugak, Aqil yg dah bangun after magrib pun ikut tidur jugak. I dont realized pun my hubby balik kul berape, so dari semalam I lum nampak dia lagi sampai lah pagi tadi, cause tadi pagi dia gi kejo pun I lum bangun. I wake up at 6.30am when the girls dah ready nak gi school. After solat subuh, I sempat jugak continue lepak-lepak kat katil until about 7.30am.



2 comments:

pearlEJ said...

ej sgt suka hujan la akak.. hehehe.. :D
kat sini panas terik sgt2.. so semlm bila hujan jerkk terus suka.. :D

moralle said...

Best kan kalau cuaca sekali-sekala camni, nyaman jeeeee