Tuesday, February 12, 2008

TUESDAY AT WORK

Felt very tired today, semalam mak nye pulak main PSP sampai kul 1 pagi, dah tu this morning tak leh wake-up. Macam nak heret katil gi keja.

Sempat posing, before keluar keta, saja post with my new Sun glass. Actually nak hide mata yg bengkak sebab tak cukup sleep, hehehehe. Nampak tembam lah pulak ngan spec lalat ni, tapi ok lah jugak kan.







Masuk je opis, boss pun call. Need to rush something for him for his meeting, bingit betul, early morning rushing keja macam nak mampos, kopi pun lum sempat minum lagi. I rush down to the canteen, grab a packet of bread and packet of coffee, today malas nak bikin kopi so belik je. My boss came in and collect his meeting package than chow, yahoooooo, the whole day tuan besar tak de today, so leh lah i take my own sweet time to finish my work sambil blogging. My table is so messy, a lots of things to be done, tapi tak pe, I will take my time to do it as long as I know I will finish it in time.
Oh ya, yesterday I reached home suddenly I decided to snap photos of my istana batu yg 12 tingkat tu and nak post kat blog ni. Ape lagi snap satu rumah with my hp camera, will upload the photos today.

4 comments:

Ceera said...

omaknye main ps2, dasyat, hehe..

saya sampai skang takmo pegang mendalah tu, takut gian...

moralle said...

Dah sangkut ni pun Ceera, tu pun play time Aqil slp, dia lokek sikit

pearlEJ said...

hehehe.. nasib baik ej tak start main benda tu... mcm ira gak, takut gian.. hihihi
bukan kata ps2 aja, game dlm internet pun tak sentuh.. hihihi

moralle said...

Kadang-kadang main game ni ilangkan stress tau EJ, segala macam stress, tapi jangan lah jadi gian pulak.