Wednesday, July 16, 2008

COUNTDOWN....................

Bye bye three, welcome four, ****ihiksssssss**** I am counting the days till the countdown..........3 more days to go :)

How time flies, cant believe that I am going to leave the three soon. Getting older and older, what am I going to change about myself ???? NONE :) I'm happy to be who I am now. I hv a loving hubby and kids, I'm loike by most of my frens, I'm very understanding and caring. I dont like to hurt others unlike others who like to hurt me. That is who I am now and insyaallah it will never change till the day i die.

Insyaallah, what I am really hoping is to always be isteri yg soleha, memperdekatkan lagi diri dengan ALLAH subahanahu wataala dan memperdalamkan lagi pengetahuan ugama. Semoga ALLAH sentiasa merahmati kehidupan ku sekeluarga, melindungi dan memberi hikmah dan hidayat nye kepada keluarga ku dan orang-orang yg kusayangi dan ku kenali, AMINNNNN....




10 comments:

Ceera said...

=P

bila besday akak??? sabtu nie ye???

bagitau la...

rasp said...

amin.....

ewah ewah! dah start countdown dah iye! i love you jez the way u are!! sssmmmmooooooccchhhh!

moralle said...

Ceera, Hmmmmm betul kot tekaan mu itu :)

moralle said...

Rasp, macam takut gitu pulak kan nak menikmati alam 4 **ihikkk** sebab tu countdown from now.

Thanks for loving me the way I am walaupun baru jer kite berkenalan kan, and u to, same same here :)

pu3nemo said...

akk sm ngn sy kn bintang leo??
besdy sy pun nk dekt ni..=)

moralle said...

Nemo akak masih under Cancer lah yang, cancer kan up to 22nd tak salah. Tapiiiiiiii u sama cam my laling kat umah, hubby tersayang, LEO, nice and caring person, I loikeeeeeee.

Aien cute said...

erm... siap countdown n bye3 untuk 3 hari nie... mcm surprises jer.

Birthday akak ker? wah! macam tak sabar pulak nak celebrate bersama2... semoga akak berbahagia ngan suami dan anak2 tercinta...

Apa yang akak harapkan sempena ari2 yang mendatang? Akak take care ya. Aien dah tukar url skym00nst4r.blogspot.com, lupa nak habaq.

Akak take care ya! muah.. muah... tak sabar nak jumpa akak nanti

moralle said...

Hi Aein, hmmm 3 days more to go :)

Me cuma berharap di hari2 yang mendatang, akan berbahagia slalu di samping suami dan anak-anak, dah jugak kawan-kawan ku yg dekat dan jauh di mata, tetapi slalu dekat di hati :)

U take care 2, nanti akak change yr URL, muachhh......muachhhhh...

Ceera said...

yee... betul, sukenya...

akak nak apa?? nanti saya belikan.. hehe...

Mommy Lily said...

wahhh ada org sambut besday la nanti...

stay the way you are...coz we love you