Monday, July 14, 2008

HI HI.........BYE BYE.............


Saja nak menggedik and menggatal kat sini.

I just came back to office today, as usual kerja berlambak, baru coti 1 day, macam dah 1 week tinggalkan office.

Will update later if I hv the time, if not will wait dulu lah. There are lots of urgent things that I need to rush.

Managed to blog-hop kejap to few blogs, the rest nanti I hv time I kadaq okayyyyy....
Cheersssssssss ........... and Happy Monday to all......................

6 comments:

rasp said...

menggediks & menggatal kat blog sendiri no hal.. gorjes gitew tau!!

moralle said...

Rasp, hahaha, nak semangatkan lagi my Monday, lagipun this wk I memang bersemangat betul, *Ihiks*, its my turn now, tak sabar nak wait for wkend :)

Aien cute said...

betui cakap rasp... blog sendiri, apa salahnya...lantak lah apa orang nak kata, bukannya kita mengedik kat blog orang lain kan...

lynn dah tukar url skym00nst4r.blogspot.com. dah tak guna url dulu. windu lah ngan akak, tak sabar nak jumpa kat JB nanti..

Shopaholic Mama said...

haha, I like Sis Rasp comment. Its yr blog, do whatever you like. We all just read, laugh or cry then we leave comments mah!

moralle said...

Aein, no wonder lah tak leh nak masuk blog lama. Me to cant wait to c u gals :)

moralle said...

Mama, so after this leh gediks lagi manyak-manyak ek, hehehe.