Wednesday, May 7, 2008

OH MY....OH MY...MY LATE LUNCH...

Bz camner pun still I nak update blog, the one and only things that I will not forget to do :) kerana terlalu bz, lunch pun tak ingat, I just had my lunch, simple nasi lemak from the canteen, sodapppp lah jugak, dah hungry lah katakan. No breakfast this morning so I hv to eat something to alas my perut yg dah krot kret krot kret.............



This will be my last update for today, till tomorrow, cheersssssssssss.

3 comments:

rasp said...

la cian dia having late lunch. i pun sama yang..later than yours dah leh panggil dinner hehehehehe.. I had my so called 'lunch' at home kul 7pm..cian i kan.

hehehehe cian kita berdua kan...

applepie said...

terbaek nyer nasi lemak tuh...buat perut sayer lapar..heheheh

moralle said...

Rasp, tu lah dia kalau dah pekerja contoh ni kan, u lagi cian, kat umah at 7pm baru lunch, nasib-nasib ek.

Apple, walaupun simple tapi sodap jugak.