Friday, May 9, 2008

TO ALL LOVELY MOM

Hi to all, I would like to take this wonderful opportunities to wish all my ladies bloggers yg bergelar ibu , "HAPPY MOTHERS' DAY"

Glitter Photos

Wish the wkend for all to be an unforgettable and memorable days ever.

"HAPPY WKEND"

9 comments:

Aien cute said...

Happy mother day's untuk akak! hari weekend tak sempat nak wish kat akak nanti.

Lynn nak bagi sesuatu untuk penjaga lynn, yang sentiasa memahami lynn w/pun dia bukan ibu kandung lynn. Lynn sayang bangat kat mak yang jaga lynn selama nie....

Akak ada tak suggestion nak bagi apa kat mak lynn nanti, ingat nak cari something untuk dia la.

moralle said...

Hi Lynn, suggestions ni susah sikit lah yang, yg penting Lynn belikkan sumting that she likes that will definitely make her happy.
Akak rasa tentu Lynn lebih memahami ibu Lynn sendiri kan, what she likes and what she dont. Semua ibu tak akan meminta-minta, kasih sayang lynn yg tak terhingga, hormat padanye and being n obidient daughter akak rasa lebih berharga pada ibu Lynn dari segala-galanye.

moralle said...

Oh Lynn sowie, thanks for the wishes dear.

Ted said...

Hepi mothers day to u too sis!!
Hv a great weekend!! :D

moralle said...

Ted, same-same k laling.

rasp said...

happy mum's day to you moralle!! wow..cantik gambar baru tu!! i loike!

moralle said...

Rasp, same-same to u dear, the pic taken in 2006 when we went cycling with the kids at East Coast Park.

Shopaholic Mama said...

Hi Sis Moralle

not too late to wish you Happy Mother's Day too. Just seat back & relax. We mothers deserved it!

moralle said...

Hi mama, same-same to u, hope u enjoy it to, cheers.