Thursday, May 29, 2008

SEPERTI DI AWANG...........AWANGAN

This is the feelings I m feeling right now................ why???????????????? me pun tak de answer nye, but since yesterday my feeling macam semacam, susah nak di luahkan, well may b .......................

Firstly, walaupun I bz with works but I m happy caused I hv new fren at work, a girl lagi, with her around my workload for the servicing & sale side berkurangan lah sikit, she will be handling it, so I can concentrate with PA/HR/Finance. The best i ade fren to chot chet, selama ini I bersendirian tiada teman berbual mesra, melainkan adik-adik mechanic, technician dan apek-apek yg di production side :)

Secondly I happy because my adik-adik yg di KL loike my presey, walaupun tak seberapa they still love it.

Thirdly, fourthly, fifthly.................... i dont know......................

Funny kan, sometimes I felt so depressed, sad & angry, sometimes happy seperti di awang-awangan tanpa sebab, ini lah yg dikatakan kehidupan, berputar setiap masa selagi kite masih bernyawa dan berada di bumi allah.

Yesterday evening after hubby fetch me, we all go to Causeway Point je, malas nak go jauh-jauh, takut I tak sempat nak watch my fav Sinetron. Well fening my head when we reached CP, punya lah ramai manusia tak terkata, GSS lah katakan, sana-sini on sale. I tak sanggup betul with the crowd, cepat-cepat larik masuk Robinson, grab my Compact powder and belik perfume lagi. I ni boleh di katakan soka jugak belik perfume, suma murah-murah tau for daily use. Yg mahal pakai time tertentu je or when I felt like using it, kalau camni yg mahal boleh tahan lama sikit. I loike to buy perfume from Robinson, macam-macam jenis & brand. Yesterday I bought CHARM, the smells very niceeeeeeeee, sweet je and the bottle is pinkish in colour.

After buying my powder and the perfume kite pun cabut balik, very lazy nak jalan-jalan lagi, tak sanggup. On the way home we bought dinner for 3 of us, Seafood fried rice and fried seafood bee hoon.

Very sepi my house without my 2 girls, Aqil pun kesian jugak, main sorang-sorang, kalau ade kakak boleh jugak layan dia main.

We tuck-in very early yesterday, 9.30pm, today wake-up quite segar lah jugak. Tonight will be my night with Aqil, hubby work sampai 11.30pm, hmmmmmmmmm sungguh sepi.


Latest update on my brother conditions :

I spoke to my SIL this afternoon, my brother had started with dialysis since Monday, but they had stopped the dialysis since yesterday, my brother now having problem with his back, it seems after the 2 days dialysis, tulang belakang dia sakit, so yesterday he went for full x-ray on the back, the results will only come out today. I will only know later after my SIL update me on the results. My brother conditions not getting better, more problems after dialysis, mudah-mudahan results X-ray is not that serious. Pls doakan supaya my brother akan cepat sembuh, kesian lihat dia menderita camtu after one another.





7 comments:

rasp said...

Sis, biasalah kita ups and downs.. hope ur feeling awang-awangan forevers tapi mana bleh kan.. enjoy it while it lasts...

bestnye leh gi jenjalan, beli wangi-wangian.. i loike..

neway, will doakan for your bro.. take care dearie...

muuaahhhzzzz

moralle said...

Rasp, ah ah lah laling, feelings ni sometimes datang mendadak je kan, but we didnt know ape pulak kejadiannye, kalau slalu camni best gilerrrr...

Jenjalan tempat ramai orang boring jugak, I cepat-cepat buy wat I want terus cabut :)

Thanks for yr doa dear.

Yatie said...

I hope.... your brother cepat cepatlah sembuh..... pesanan yg saya ingat masa saya sakit last 2 weeks... dosa kite akan gugur masa kite sakit....ni saya dengar dalam radio.

Iekan78 said...

kak...

tumpang lalu yer...
ni silent reader nk menjelma...hee3x
hoping ur bro will get well soon!!!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2...PINK perfume..i like...hohoho...PINk..PINK...sis....smoga ur abg cpt sembuh ye...kiter doa same2...

moralle said...

Hi Yatie, thanks dear for the doa's, u n family dah ok ke???? take care :)


iekan78, its ok, takkan tumpang lalu je, slalu lah berlalu di sini, thanks for dropping by n thanks for the doas dear, take care.

moralle said...

Hi Princess, I know u loike pink, my daughter pun giler ngan pink jugak, all my pink bottle she kept, thanks for the doas dear.