Thursday, May 8, 2008

SAKIT NYERRRRRRR...........

Yesterday reached home, tak de angin tak de ribut, my tapak kaki sakit sangat. Macam di tusuk-tusuk gitu, may be its angin, I pun suruh Arin tolong urutkan and makan pain killer.

After relaxing kejap, baru rasa sakit hilang. Best jugak ade tukang urut kat rumah ni, kalau tak Kak Yana, Arin lah jadi mangsa tolong urut ibu, tapi tak rasa sesedap kak Yana, kak Yana kalau urut, best gitu, rasa betul urutannye. But because she is bz yesterday tolong ibu with hsework, terpaksa Arin yg tolong.


My masseur, bukan concentrate urut but mata concentrate kat TV

8 comments:

Shopaholic Mama said...

That's the advantage of having daughter as the eldest, very reliable. kalau boy, susah betul nak suruh. I asked him to revamp my blog template pun dia takde time. I ni manalah tau this kind of stuff, that's why my blog so boring looking. He prefer main psp pulak!

moralle said...

Mama, ya, hving the 2 girls at home made my life easy sikit. But to train them after the maid left, alamak boleh pengsan. It took me 2 mths to train them all sorts of housework. As long as I din't disturb their study okay lah kan. Hmmm kalau boy, susah lah sikit, like my fren, 3 boys, she fening kepala di buatnye. I yg 1 boy pun fening jugak sometimes.

rasp said...

hehehehe. best kan leh manja-manja camni with anak2. My eldest boy, then 3 girls. Charlie's angels lah nie. but jgn terkezut, my boy is as reliable as my girls. kekdg if he is home from boarding school siap leh tolong masak lagi. loovee them. opps over plak.

Ceera said...

saya pun pandai urut, wahhhhhhhhhhh... best ada anak2 dah besor ne, leh la manja2 ngan dorang..

moralle said...

Rasp, sometimes kite ni nak lah jugak manja ngan anak-anak kan asyik ngan paknye aje, hehehe.
Wah mesti u ajar him masak eh, tapi good lah, at least once a while u rest they cook. Like me they will only cook maggi mee for me, tapi sedap jugak lah kan, appreciate their effort so much.

moralle said...

Ceera, leh lah u gunakan expertise u to Ciput kan bila dah jadi suami-isteri, mesti ciput sayang ngan u tau.
Itu lah dia kalau ade anak yg dah besor-besor ni leh jugak di harap, tapi bila mereka ni lagi tak de mood, hmmmm jangan lah harap, tu pun problem jugak.

Aien cute said...

hehehe... sesekali memanjakan diri ngan urutan memang sedap! kekadang boleh lena rasanya. relax amat! tapi kalau urutan yang menyakitkan mahu ngak lah terjerit2.

Urutan yang paling sedap kalau kena pada urat2 yang dah masuk angin! Tapi ada ngak urutan yang setakat pengang ajer, memang rasa macam tak rasa.

Ahaks, semoga akak happy2 selalu! muah.. cayang akak!

moralle said...

Lynn, kalau kenek Kak Yana yg urut memang sedap tapi sakittttt jugak kadang-kadang. Kalau Arin yg urut, alahai rasa pun tak. Kalau bapak nye yg urut, rasa slalu, hahahaha.